Maite Kelly: “Jeg leder stadig efter den rette vej”

Vi ville ønske hende så meget godt, at hun endelig finder den rigtige person, der elsker hende og giver hende støtte. Men to år efter afsked med manden Florent Michel Raimond, går Maite Kelly stadig rundt som single.

Som NEW POST rapporterede, havde hun en for nylig hemmelig affære med en mand, hun rigtigt godt kunne lide. Men en ægte kærlighed voksede ikke mellem dem. For igen at oprette den – føler Maite Kelly sig ikke klar og siger: “Jeg leder stadig efter den rette vej.”

Maite har en fornemmelse af, at hun først skal komme sig helt ud med sig selv, før hun kan blive involveret i en ny kærlighed: “Efter et femten-årigt partnerskab, hvor alt var rettet mod at dele livet til slut, lærer jeg nu at håndtere min frihed på ny måde.”

Frem for alt er det vigtigt for hende at først oprette et bånd med sig selv: ”Det har altid været lettere for mig at pleje andre end mig selv. Men nu tager jeg mig tid og friheden til at være alene i fred. Og i denne skrøbelige tid spekulerer jeg på, hvad jeg vil, og hvad jeg ikke ønsker, og hvordan jeg kan beskytte mig mod, hvad jeg ikke ønsker. Fordi nye måder har brug for små skridt og tid. “

“Lykke lever, hvor du er hjemme” Maite Kelly er overbevist om, at troen på Gud vil hjælpe hende med at gøre det rigtige og anerkende sig selv og sine egne behov: ”Vi har kun et liv, og vi er nødt til at finde vores vej i det. Det er ikke let og ikke lige foran, men er fuld af omveje. Men vi mennesker er alle internt pilgrimme på udkig efter et hjem.”

På den anden side er Maite lejlighedsvis i konflikt med hendes tro, og tvivlen spreder sig: ”Jeg er ofte i en konflikt med Gud. Så spørger jeg mig selv, hvordan kan jeg stole på ham, når det kommer til min personlige nye vej? Men jeg ved fortsat, at jeg har det godt, hvis jeg bliver ved sandheden. Lykke lever, hvor du er hjemme. Derfor beder jeg hver dag. “

“Åbenheden for noget nyt er her hos mig!” På trods af sin svære søgning efter sig selv, afviser Maite Kelly ikke helt en ny kærlighed:

”Min åbenhed over for noget nyt er der, det er klart.!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse