Maite Kelly – Jeg lærte at elske af min far

Søndag var en helligdag for dem dengang. Intet arbejde, ingen skole, ingen distraktion. Kun familien var vigtig. Maite Kelly som i dag er 41, sad glad ved køkkenbordet sammen med sin far Dan († 71). “Så ofte kørte jeg til ham med jordbæris,” husker sangeren med glæde. “Så tog vi meget tid til hinanden og snakkede!” Om Gud og verden, om drømme og frygt – og meget om kærlighed.

”Jeg lærte de vigtigste ting i livet af ham,” siger Maite. “Mennesket kan elske, mennesket kan minde andre til en vis grad gennem kærlighed, at hjertet i sidste ende er det vigtigste, som vi har modtaget og kan videregive! ”

Tårerne skinner i Maite Kellys øjne, mens hun taler om sin elskede far. Selvom Dan Kelly har været død i 18 år, smerter tabet hende stadig meget. ”Jeg var hans lille, han elskede mig meget og ville altid beskytte mig,” minder hun om. Hun var den næstyngste af Dan Kellys 13 børn. ”Han var vidunderlig for os og gjorde sit bedste for at erstatte vores mor, der døde i en tidlig alder. Han havde et så stort hjerte. ”

Han lærte sine børn at se med hjertet. Og han talte ikke kun med dem om vigtigheden af ​​kærlighed, men også om det faktum, at der altid er en løsning på alt. ”Jeg lærte af ham, at mennesker på ingen måde er perfekte. Men at man altid kan starte forfra, finde vej igen og igen og opleve drømme igen og igen. ”

Maite videregiver disse vigtige lektioner og minder til sine egne døtre Agnès (14), Josephine (13) og Solene (6), fordi hun vil være deres bedste mor. “De er min styrke, de er mit incitament, og frem for alt er det grunden til, at jeg vil være en rollemodel.”

Ligesom hendes far var for hende. Og hvis hun ikke ved hvad hun skal gøre næste gang, hvad gør sangerinden? ”Jeg taler meget med min himmelske Fader,” afslører hun og smiler. ”For det meste under kørsel. Så fortæller jeg ham, hvad jeg tænker på, eller hvad der er nyt! ”

Og selvom han ikke hører, kender Maite i sit hjerte de ord, hendes far ville sige til hende: “Elsk din næste som dig selv …”

Hun vil være en rollemodel for sine døtre.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x