Maite Kelly: “Ingen Kelly kan erstattes”

Efter at bomben eksploderede i går og Angelo Kelly meddelte, at han forlader Kelly-familien, er der nu masser af plads til spekulation! Fans spørger sig selv, hvordan skal tingene gå nu, vil der være en erstatning, og vil det nogensinde være det samme igen?

Selvfølgelig stiller vi og dem hos Schlager.de også os selv disse spørgsmål og overvejer, hvilke familiemedlemmer der muligvis kan være med. Ud over Michael Patrick Kelly, der var THE teenage crush på Kellys i 90’erne, bragte man også Maite Kelly i spil.

Den smukke blondine har arbejdet med succes som schlagersangerinde i årevis. Så vi spekulerede i, at det kunne have været en mulighed at vende tilbage til hendes elskede familie.

Maite Kelly fortæller

Og det ser ud til, at vi ikke var alene med denne grundide. For nu kommenterer hun dette emne på sin Instagram-profil. I en udmelding vælger hun klare ord. Her er et lille uddrag: “Ingen Kelly kan erstattes.

Og at Angelo nu ønsker at koncentrere sig om sin egen store familie, musikalsk og som far, er fuldstændigt forståeligt for mig.” Til dette får hun en masse opmuntring fra fansen. En kommenterede: “Ville ikke passe dig længere.

Og det ville være en skam, hvis du ikke fortsætter din fantastiske musik på samme måde! “. Det ser ud til, at Maite har fundet sin egen måde.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse