Maite Kelly: “Ich hasse Dich”

Foto: SWR/Kimmig Entertainment

Maite Kelly er faktisk kendt som solskin i schlagerhimmelen, drevet af kærligheden til musik og hendes fans. Maite, der rammer hitlisterne igen og igen med sine hits, elsker at grine og er faktisk altid i godt humør. Men nu chokket! På tv viste hun sig fra en helt anden side.

Men når Guido Cantz og hans “Verstehen Sie Spaß” -team er tilbage på arbejde, kan en stjerne muligvis finde en ganske normal situation som en nervøs prøvelse. Denne gang (d. 9. maj) blev Maite Kelly fanget i hans fælde.

En autograf session blev det reneste rædsels program for hende. Fordi Guido har fået en virkelig skinnende forestilling og har nøje overvejet, hvordan han virkelig kan gøre Maite skør.

Maite Kelly falder i “Verstehen Sie Spaß” fælde

For eksempel har Maite Kelly præsenteret sin egen modekollektion til Bonprix i årevis. Derfor har tv-værten sat en kvindelig fan på Maite.

Damen redesignede en kjole fra Maites egen kollektion og praktisk talt “rodede den op”. Maite kunne næppe tro på, hvad der var sket med hendes design, men forblev temmelig rolig.

Kort efter fulgte en hård borgmester kone, der skubber sig rundt i autograf-sessionen temmelig uforsigtigt, hvorved en personlig kage fra en “fan” ødelægges foran Maite. Maite hjælper fanen med at samle resterne af kagen og viser, hvor bekymret hun er. Men intet af det var nok til at lokke Maite ud af reservatet.

Maite Kelly flipper ud

Derfor gik Guido et skridt videre: Maite konfronteres med en forfatter, der påståede at Maite næsten fuldstændigt havde kopieret hans børnebog. “Jeg er cool, men mit værk er ude,” sagde Maite i videoen.

Når den anden forfatter stopper shovet, kollapser Kelly og råber på “kagefan”, som hun nu har udsat for en sammensværgelse, med temmelig åbenlyse ord: “Jeg hader dig!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse