Maite Kelly: Hello! Nyt album i 2021

Denne nyhed spredes som en steppebrand i schlager verdenen: Maite Kelly, den store dame af tyske hits, har annonceret sit tredje album! Punktligt på hendes 41. fødselsdag afslørede hun, at efter “Sieben Leben für Dich” og “Die Liebe siegt sowieso” vil hendes tredje album blive kaldt “Hello”.

Imidlertid lavede hun den bedste gave til sin fødselsdag i går: Den første single, albumtitlen og albumcoveret er på plads! Men ud over at se frem til sit album ser Maite også tilbage på et vanskeligt år: ”Det har været et år med stor frygt for os alle. For så mange i min branche og på mange andre områder. Associeret med tab.”

”Jo mere jeg skrev sange med så mange kolleger som muligt. Uanset om det var langt væk, i haven via ZOOM-appen eller WhatsApp-videoen … Det vigtigste er, at denne kappe af kærlighed, som kun musik kan lægge over dig, flyder fra vores hjerter for at forbinde os.”

Wow hvilken besked og hvilke gode nyheder! Maite Kelly vil være en del af “Schlagerchampions” den 16. januar 2021 og præsentere sin helt nye single der.

Schlageråret 2021 kunne ikke starte bedre, vel?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse