Maite Kelly: Gåsehudsøjeblik på scenen!

Billede: MDR.de

Hun var overraskelsesgæst i går ved den store branche-sammenkomst af dj-hitparaden af og med Uwe Hübner i Düsseldorf: Maite Kelly! Du kunne sige: Hun kom, så og vandt! Og så var der et øjeblik, der forårsagede gåsehud …

Kunstnere, Managements, medarbejdere fra pladeselskaber, DJs, arrangører, promotorer, journalister, komponister, tekster, producenter – de boltreede sig alle i går ved branchens sammenkomst i Düsseldorf.

På scenen blev singler og kunstnere præsenteret flittigt, og priser blev tildelt. Dagens overraskelse blev sat af Maite Kelly. Først sang hun sig ind i hjertet af brancheeksperter og derefter blev hun tildelt to priser mere. Men alle der troede, at Maite ville være faldet i krisen, fejret og stillede op til selfies, troede forkert. Hun måtte tage tidligt og hurtigt hjem. Af en god grund, som hun afslørede på scenen.

”Jeg skal hjem. Skal lave mad til børnene. Bagefter skal jeg ha børstet deres tænder og lagt dem i seng. I morgen er det skole! Jeg er først en mor, derefter en kunstner. ” Naturligvis havde alle forståelse. Maite Kelly er og forbliver en jordnær kunstner!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse