Maite Kelly – forbudt at besøge sin bror Angelo

Billede: Maite Kelly Facebook

Maite Kelly og hendes familie har nogle juleritualer: En af dem er, at Maites bror Angelo Kelly er forbudt at besøge til jul.

Julen er en fest for hele familien! Dette er ikke anderledes forMaite Kelly og hendes tre døtre. Men schlager sangerinden, der skiltes fra hendes mand Florent Raimond i begyndelsen af året, har nogle specielle ritualer. Så “Warum hast du nicht nein gesagt” sangerinden fejrer jul i amerikansk tradition, hvor gaverne pakkes ud om morgenen den 25. december.

Sammen med sine døtre pakker hun gaverne ud med en “morgen frisure”, som Maite Kelly afslørede i “MDR um 4”. “Så er der bliver ikke taget billeder, ingen vil se hinanden sådan senere. Men der er en intimitet i rummet, det er dejligt. Og børnene vil ikke have det anderledes.”

Maite Kelly og hendes døtre

Et andet julritual:

“Vi har altid alle sammen tøj på som matcher julekuglerne, og selvfølgelig skal hver indpakning også passe – virkelig dårligt! Mine børn elsker det, fordi vi er alle kvinder.

Angelo Kelly’s fesne julegave

I dagene efter juleaften besøger Maite Kelly og hendes familie de nærliggende søskende Patricia og Jimmy. Broder Angelo har dog besøgsforbud mod Maite Kelly i julen.

Da begge var yngre, ønskede Angelo at irritere sin søster. “Han havde rullet en lille trækasse ind i toiletpapir. Og jeg tænkte “Wow, tænkte han på mig!” Jeg blev rørt fordi han gjorde aldrig noget sådan.

Jeg åbnede den, og der var kaninlort inde i. Så ikke alle gaverne er gode … derfor kan han ikke komme over til jul, siger Maite Kelly.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse