Maite Kelly: Er han den virkelige årsag til at ægteskabet sluttede?

Da Maite Kelly og hendes daværende mand Florent Raimond offentliggjorde deres brud i oktober 2017, var det en chok-nyhed for hendes fans. Men nu lader det til, at vi endnu ikke har fået hele historien. Grunde til bruddet? Eks-“Prince Charming”-kandidat Alexander Gutbrod!

Maite Kelly og Florent Raimond havde et drømmeægteskab i tolv år: Ingen skandaler, ingen mudderkastning – bare ren harmoni! Men det kunne være forbi nu, fordi en tidligere “Prince Charming”-kandidat er kommet med en afsløring om, at Florent Raimond skulle have haft et hemmeligt forhold.

Tidspunktet for det påståede forhold er endnu mere eksplosivt, fordi det angiveligt skete, da Maite og Florent ikke var blevet officielt skilt! På Florents Instagram-profil står der, at det er en løgn, men er det nu det? Det siges nemlig, at Florents nye partner er gravid.

Maite Kelly: Er en anden mand årsagen til ægteskabs bruddet?

Den 39-årige tv-stjerneskrev på sin Instagram-konto: ”Florent havde et officielt forhold til mig, da han var blevet skilt fra sin kone et år tidligere. Vi har allerede været ude med mine venner og sad og holdt hinanden i hånden i restauranten. ”

Og det fortsætter. Alexander Gutbrod sendte også beviser, såsom et screenshot fra en påstået WhatsApp-chat med Maite, og skrev: ”Maite var glad for, at Florent endelig turde og nu havde en partner – mig. Hun forlod ham, så han kunne leve som han ville.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Alexander Gutbrod (@alexandergutbrod) den

Maite Kelly: Hvor mødte Florent denne mand?

Hvis de andre billeder på Alexander Gutbrods profil står til troende, mødte han Florent på en datingside for homoseksuelle. Han sagde, at han havde været skilt fra Maite i mere end et år på det tidspunkt:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Alexander Gutbrod (@alexandergutbrod) den

Maite Kelly: Hvorfor kommer denne historie ud nu?

Den 39-årige Alexander vil have både Maite og Florent til at undskylde. Han skriver om en forside på magasinet “Closer” fra december 2017: “Den største tv-løgn i årevis!”

“Årsagen var mit officielle forhold til Florent, og jeg vil ikke være tavs længere, selvom jeg blev truet med, at man vil sagsøge mig – sandheden er vigtigere end tv-løgne!” Det ser ud til, at den tidligere “Prince Charming”-kandidat ønsker at rydde op i forholdet til Maite og Florent.

Maite brugte talkshowet “Kölner Treff” til at annoncere afslutningen på forholdet til Florent. Nu henvender den påståede tidligere partner til hendes eksmand sig også til offentligheden.

Han beskriver sine motiver således: ”Det værste er, at jeg i alle disse år ikke fik lov til at forsvare mig, fordi jeg var en mand, der elskede en mand – Jeg blev juridisk truet, hvis jeg sagde, at min kæreste var en mand, selvom vi var offentligt i byen og på en restaurant, og at jeg skulle betale ti tusind (euro) i erstatning for tort og svie! Hvor er ligestillingen? Jeg måtte altid tale om det, som om det drejede sig om en kvinde, og efter tv-løgnen fik jeg ikke engang lov til at forsvare mig! “

Gutbrod beskriver tiden sammen med Maites eksmand i i alt ni indlæg. Imidlertid skriver han også, at han efter en undskyldning har fundet fred. Nu mangler vi bare at se, om Maite og hendes eksmand vil kommentere det …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse