Maite Kelly: En ny kærlighed er som …

Foto: Semmel.de / Chris Heidrich

Ja hvordan? “… wie ein neues Leben” synger Jürgen Marcus der dødede i 2018, i sit mest berømte hit. Og endelig synes Maite Kelly som i dag er 40 år, også at føle igen, hvor meget en ny kærlighed kan inspirere.

To år efter skilsmissen fra eksmanden Florent Raimond siges det, at Maite er tilbage i den syvende himmel. I det mindste er det, hvad Oliver Pocher hævder i sit program “Die Pochers hier!”

Komikeren snakker muntert om Maite: “Hun er lykkelig i et forhold!” Maite Kelly: er hun lykkeligt tilgivet igen? Hvem er din nye kæreste? Pocher afslører det ikke. Men bestemt ikke en i tyverne. Ikke en ung mand, der er uerfaren i livet, der bare har det sjovt. Maite Kelly afslørede selv: Hun kan lide mere modne mænd.

“Der er de ældre end 55 år, der leder efter en anden kone, som de kan blive gamle med – og det er jeg perfekt til! Ja, jeg er hyggelig. Jeg står ved mig selv! “, Siger hun.

Maite Kelly: Er en prins charmerende?

Så han skal være selvsikker. I stand til at stå op mod en stærk, succesrig enlig mor. En person, der knæler ned foran Maite og hendes berømthed – nej, det ville ikke være noget for Maite.

Siden Maite brød med Raimond har hun kysset mange frøer. Prinsen var der aldrig. Men nu ser hun ud til at have fundet den rigtige. En mand der er der, for sine tre døtre. En, som hun selv lykkeligt kan blive gammel med.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse