Maite Kelly: Det handler om utroskab, penge og børnene

Foto: Universal-music / Edith Held

“Vi er stadig en familie,” understregede Maite Kelly (41) efter at have skilt sig fra manden Florent (45) igen og igen. Alle skal tro, at der er harmoni og venskab. Også af hensyn til hendes tre børn. Men i virkeligheden ser det meget anderledes ud.

Tre år efter, at ægteskabet sluttede, bryder en krig ud bag kulisserne. Det handler om utroskab, penge og børnene. Fordi Florents ord og handlinger ydmyger Maite igen og igen.

Den seneste stryg mod sangeren:

Florents nye partner Kaone Mabina, der venter en baby, langer nu ud efter Maite. På internettet bliver Kaone spurgt, hvordan hun kan være tilfreds med en mand, der har forladt en kvinde som Maite og børnene.

Så svarede hun giftigt: ”Florent er en stor far, og hvem sagde, at han forlod sin kone? Florent kunne aldrig snyde sin kone. Men tiden vil vise, hvem der lever ærligt, og hvem der ikke gør.” Siger hun, at Maite i modsætning til Florent ikke var oprigtig? At hun er en utro bedrager?

Påstandene går videre. Kaone hævder også: “Han har ikke brug for PR-stunts som de andre partier.” I sine øjne brugte Maite tilsyneladende bruddet for at få mere opmærksomhed, så hun kunne gøre det til fortjeneste og tjene penge …

Dette er alvorlige beskyldninger, og det er ikke første gang, Florent deler ud mod schlagerstjernen. Mens Maite stadig er på udkig efter en ny kærlighed, fejrer Florent og hans partner deres lykke uden hensyntagen.

“Jeg har aldrig følt en sådan ægte kærlighed før,” begejstrer han endda – som om følelserne for hans ekskone aldrig havde været så intense. Men Maite er en stærk kvinde. ”Jeg falder aldrig for dig igen! Du vil aldrig gøre mig lille igen!” synger hun i en af ​​sine sange.

Man kan forestille sig, hvem disse linjer kunne adresseres til. En klar besked. Krigen fortsætter.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse