Maite Kelly: “Det er vigtigere i dag end nogensinde”

Wow! Maite Kelly er en power kvinde! Uanset hvad hun rører ved – så bliver det til guld! Nu har hun landet en mega deal – som hun også klarer sig godt med!

I 2015 landede Maite Kelly et stort hit med sin bog “Die Hummel Bommel ist mutig”. Alle ville have børnebogen, hvor en lille humlebi finder sit mod til at flyve. En hjerteskærende historie, som Maite allerede har fortsat.

Maite har nu fundet en særlig partner til den seneste udgave af “Die Hummel Bommel ist mutig”, som hun nu har annonceret på sin Facebook-side:

”Vi er meget glade for, at vi med denne specielle udgave og de stærke samarbejdspartnere McDonald’s, Reading Foundation og Book Club Østrig kan nå endnu flere børn og vække læseglæden hos dem.

Beskeden fra vores lille Hummel Bommel – tro på dig selv og tænk altid på, hvem du er – er det afgørende og vigtigeste for os alle. At tage dette endnu længere er en fantastisk måde at tilskynde til læseglæde og styrke børn. I dag er det vigtigere end nogensinde, at de små især lærer, at alle er den rigtige person, unik og speciel.

Dette er også i McDonald’s børnehjem hver dag; Håb og tillid er afgørende for livet her, og vi er meget rørte over, at den lille Hummel Bommel kan yde et lille bidrag. ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse