Maite Kelly: Det er en stor ære for sangerinden

Maite Kelly og Helene Fischer – Foto: ZDF / Michael Zargarinejad.

Maite Kelly kan være mere end glad for dette mod slutningen af ​​året: Helene Fischer gav hende en meget speciel førjulsgave.

Hun sprænges af stolthed. For to år siden var Maite Kelly på scenen med Helene Fischer i juleshowet i 2018. De to schlagerstjerner sang Maites hit “Liebe lohnt sich” sammen. Det var en stor ære for Maite allerede dengang.

Men nu bliver det endnu bedre. Maite sendte dette på Instagram og afslørede, at Helene tog netop denne duet med sig på sit nye julealbum (Læs mere her). Ikke underligt, at dette er en meget speciel overraskelse for Maite Kelly.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Maite Kelly (@maite_kelly)

Fans elsker også deres Maite solo. Maite skriver stolt under sin video: “Det er en stor ære, at vores duet med min sang #liebelohntsich er på dit nye album. Tak, kære Helene! “

Hendes fans er også begejstrede og sender kommentarer som: “En af de smukkeste duetter!” eller “Jeg elsker det”. Men der er også fans, der simpelthen elsker Maite solo: “Så netop når du synger er 1000 gange bedre” eller “Maite synes jeg er en klasse bedre!”

Ikke desto mindre: Vi er glade for denne store nyhed for Maite.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse