Maite Kelly: Det er den egentlige grund til hendes styrke!

Maite Kelly er uden tvivl det, man kalder en rigtig powerwoman! Hun er ikke kun en af de mest succesrige sangere i Tyskland, men også en model, forfatter, skuespiller og i øvrigt mor til tre børn. Så selvfølgelig spekulerer man på, hvordan hun klare det hele ?! Nu afslører hun, hvor hun får sin styrke fra!

Som Maite afslører i et interview med THE CURVY MAGAZINE, er hendes døtre og moderlige kærlighed hendes kilde til styrken: ”Det gjorde mig mere frygtløs. Jeg er ikke længere bange, og jeg har lært at sige nej. Det jeg ikke vil, det gør jeg ikke. Jeg har brug for tid til mine børn, jeg er på mit hjemmekontor fire dage om ugen, jeg strikker mit liv omkring mine børn. Mit moderskab er min største kilde til styrke. ”

Og hun kan fortælle, at hun virkelig ikke er frygtløs heller ikke i sin musik! Som ingen anden i showbranchen adresserer Maite de ting, der vedrører hende! Selvom ikke alle kan lide dem. Ligesom hun lærte af sin far, ønsker hun at videregive sin besked til sine børn og også til verden udenfor: “Og han (Maites far) sagde, at jeg har en meget vigtig mission, at der ikke er nogen som mig i denne musikbranche. Det gav mig meget styrke. Hvad vil du gerne give dine døtre med, når det kommer til kærlighed? Jeg lever bare for dem. ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse