Maite Kelly: Det bliver den sværeste optræden!

Foto: Universal-music / Edith Held

Det starter igen søndag: ZDF-Fernsehgarten starter 2021 sæsonen. Mens Andrea Kiewel næppe kan vente, skal optræden hos Maite Kelly forårsage blandede følelser …

Andrea Kiewel: “Der er ikke noget, der er vigtigere for mig” Det går godt igen på Mainz Lerchenberg. Andrea Kiewel er tilbage og ser virkelig frem til sæsonåbneren søndag.

Hun sagde til ZDF: ”Jeg fejrer mit bryllup med min kæreste brudgom igen – tv-Fernsehgarten. Vi griner og danser og deler vores lykke med hele publikum. Der er ikke noget, jeg vil have mere – Der er intet, der er vigtigere for mig.”

Kiwi tilbragte vinteren i Tel Aviv, nu pendler hun til Frankfurt am Main hver uge. Der er gode gæster i den første udsendelse. En af dem er Maite Kelly.

Første optræden for Maite Kelly

I midten af ​​april mistede Maite Kelly sin søster Barby og delte det ordløst i et indlæg på Instagram. Siden da har ingen hørt fra Maite Kelly. Søndag er det hendes første tv-optræden efter det alvorlige slag i familien.

Bestemt et show af styrke for den anden powerkvinde, der ikke har lyst til at feste i øjeblikket. Men som vi kender Maite, vil hun mestre ZDF-Fernsehgarten. Hun har støtte fra kære kolleger.

Også ved starten er Ben Zucker og Giovanni Zarrella. Andrea Kiewel byder også Maites jury-kollega Mike Singer og DSDS-vinder Jan-Marten Block velkommen. Bestemt nøjagtigt de rette mennesker til Maite Kelly til at genoplade batterierne.

Vi holder fingrene krydsede for hende til forestillingen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse