Maite Kelly chokeret over branden i Notre Dame

Maite Kelly er chokeret af den ødelæggende btrand, der ødelagde den verdensberømte Paris-katedral. Med den historiske bygning kombinerer hun meget private minder med Kelly Family.

På verdensplan er bekymringen om Paris stor: Den næsten 700 år gamle Notre Dame-katedral var i flammer den 15. april, som tog næsten hele bygningen. Heldigvis var en stor del af kunstskatterne allerede fjernet på forhånd, da der i de seneste uger blev der udført omfattende bygningsarbejde på den gotiske kirke. Årsagen til ilden er endnu ikke blevet afklaret, men der er mistanke om, at den er relateret til bygningsarbejdet. Den franske præsident Emmanuel Macron har meddelt, at bygningen vil blive fuldstændig restaureret.

Notre Dame i flammer

Mange mennesker er også berørt af brandkatastrofen i Notre Dame i nabolandet Tyskland, og nogle forbinder også personlige minder med katedralen i centrum af Paris.

Som Maite Kelly, der skriver til et billede af den brændende kirke: “Mine tanker er hos min franske familie. Mine tre døtre er franske, Maite Kelly’s ex-husband Florent Raimond er fransk … og i mit hjerte er jeg meget ked af det. Cathedrale Notre-Dame de Paris var også meget vigtig for min egen personlige historie. Som Kellys sang vi foran Notre Dame som gadeartist. ”

Maite Kelly tilbedelse af katedralen

Med hensyn til Maite Kelly ser hun selvfølgelig også håb i den mørkeste tid: “Jeg tændte stearinlys til vores kære sammen med mine børn. Notre Dame er mere end en kirke. Den står for franskernes varme og værdighed. Den overlevede krige og revolutioner. Et sted hvor vi alle, uanset katolikker eller ej, kunne imødegå vores større gavn som mennesker. Notre Dame vil fortsat eksistere. Jeg tænker på alle mine franske venner. ”

SchlagerPlanet og Tyskschlager håber, at Notre Dame snart bliver genopbygget for at skinne i sin fulde pragt og skønhed!

Click here to display content from Facebook.
Learn more in Facebook’s privacy policy.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse