Maite Kelly: Balance mellem børn, karriere og fansnes tillid

Billede: HR/MDR/Andreas Lander

Det har bestemt ikke været et let år for Maite Kelly. Efter skilsmissen i januar, som sket uden nogen krig, måtte hun omorganisere sit liv. Ligesom millioner af enlige mødre i Tyskland håndterer Kölnens kvinde sin hverdag mellem børn og karriere og lander med et hit.

Denne kvinde har virkelig power! Om få dage, den 4. december, fejrer Maite Kelly hendes 39 års fødselsdag. Ankommet i “midten af livet” kan man allerede ane en lille balance. Og i det mindste for den tredobbelte mor er det ret positivt.

Familie ledelse er svært – især uden en mand

I Tyskland har omkring 1,5 millioner enlige mødre deres liv mellem deres barn, deres job og deres private lykke. Og det er virkelig ikke nemt. Fordi hver mor ved, hvor svært en sådan “familieforvaltning” er, endog med en mand på siden.

Maite Kelly (“Warum hast du nicht nein gesagt”) har tre døtre i alderen 12, 10 og 4, som har brug for hendes fulde opmærksomhed. Og alligevel fandt hun styrken til at skrive på sit nye album “Die Liebe siegt sowieso”.

I oktober blev albummet udgivet og stormede straks ind på hitlisterne, spilles i radioen og i Schlager klubberne mellem Flensburg og München. Optrædener i mange tv-shows følger f.eks. Carmen Nebel (ZDF) og hun er en permanent gæst med sin “ven” Florian Silbereisen.

På YouTube kan man se videoen til singlen “Die Liebe siegt sowieso” til dato næsten har haft 3 millioner visninger. Ja, Maite Kelly har landet et hit for resten af i år.

Store haller er så kolde, hvor er din personlighed?

Maite Kelly og hendes fans er velkendte, intime og sikre fra person til person. Og derfor er hun privat bekymret over den kommende mega-tour næste år.

En kvinde sagde i en samtale med sangerinden, præcis hvad Maite Kelly synes at have tænkt ofte. “Jeg ønskede at bestille en billet til den nye tour med det samme, men så så jeg dig i Lanxess Arena … og jeg troede de store haller er så kolde, at det personlige går tabt med dig,” siger kvinden til kunstneren.

Maite Kelly lyttede omhyggeligt til denne kvinde, fordi hun også havde forbehold i starten, da hendes arrangør sagde, at Tysklands største steder som Köln Lanxess Arena (18.000 tilskuere) eller Mercedes-Benz Arena (17.000 tilskuere) i Berlin var blevet reserveret til Live Touren 2019.

Nærheden til publikum er meget vigtig for hende

“Hver eneste der kommer til mig, vil jeg indlejre i god musik, poesi, skønhed og humor. Og frem for alt, ønsker jeg jer alle vitalitet og styrke af kærlighed på vejen tilbage til hverdagen, “Skrev Maite Kelly i en rørende Instagram besked til hendes fans.

Og nu tager hun stadig bestik af en glitrende advent dekoration og skriver: “For os, begynder julen allerede nu. Mellem barnets eksamener og touren er det vigtigt at kunne pause og sætte fødderne op, give kram og drikke te!”

November måned i det hele taget, med dårligt vejr, døjer nogle en smule ved … men vi kan ikke understrege os – at det hjælper med noget glitter og en stor portion af lyserød … ”

Vi glæder os til en stærk og sjov kærlig Maite Kelly! Som med meget power balancerer mellem forældre, husstand, karriere og kommende tour i 2019 … og mange flere forestillinger med Florian Silbereisen …

Kilde: Schlagerplanet.de

Køb hendes album her: Maite Kelly – Die Liebe Siegt Sowieso

Det skal du læse