Livstegn fra Helene Fischer

Foto: Helene Fischer Facebook

Der er vanvittig mange der mangler at høre fra Helene Fischer, det er snart et år siden hun sidst skrev noget på de sociale medier. Det har Helene så gjort i dag, for cirka 4 timer siden, og i går havde hun fødselsdag.

TAK SKAL I HAVE. 🙏🏼
Selvom jeg sandsynligvis er blevet den mest inaktive person på sociale medier … – Jeg mener: 1 år offline !!! Men det var forbandet godt😉 – … alle jeres lykønskninger og dejlige tekster nåede mig i går, hvilket giver mig en dyb følelse af taknemmelighed og tilfredshed. Nu ind i et nyt leveår på 36💪🏼! Jeg er glad for det! Pas på alle, hold dig sund frem for alt og vi ses igen … bestemt! Jeres Helene

Vi kan så bare håbe at hendes Facebook konto ikke er hacket, så tegnet er ægte.

Det skal du læse