Lichtblick er ingen engle i schlager?

Kilde: Rebecca Schelhorn Facebook

De er charmerende, de ser altid godt ud og de synger fantastisk: Rebecca, Anna, Louiza og Lisa er et “lyspunkt” i schlager-industrien.

Sidste fredag blev deres debutalbum, “Lichtblick”, udgivet. Fansene er entusiastiske, hvilket tydeligt viser sig i tilbagemeldingerne i de sociale netværk.

“Man er overbevist om disse fuldblods-musikere. Hver eneste af dem har hvad der kræves for at have en karriere som solist. Denne bundne evne, der er forenet her i en gruppe, er mere end et “lyspunkt” på det tysktalende marked – det er en uovertruffen berigelse, siger projekt-mor Kristina Bach. Hun var selv med på scenen, da de fire piger gennemførte deres tv-optræden i lørdags hos Carmen Nebel i Riesa.

Albummet „Lichtblick“ indeholder 12 forførende sange

Debutalbummet “Lichtblick” af Rebecca, Anna, Louiza og Lisa indeholder tolv sange af forskellige typer: Udover hurtige numre finder man også ballader.

Ud over sangene “Tausend und eine Nacht” og “Leuchten”, som de fire power ladies allerede har præsenteret på tv, kan følgende titler høres: „Nie bereut“, „Lichtblick“, „Sprachlos vor Glück“, „Das letzte Mal“, „Feuerregen“, „Herz kaputtgeliebt“, „Schlaflos wegen dir“, „Bis zum letzten Atemzug“, „Meteorit“ og „Mädchen“.

Albummet kan betragtes som en hyldest til kærligheden, lidenskaben og ilden. Sangene handler om hjerte og smerte samt kærlige tanker og længsler.

“Lichtblick” – det tyske Schlagers svar på popgruppen “No Angels”?

Men er sangen “Lichtblick” den tyske version af den succesrige titel “Daylight in Your Eyes”? – Dette spørgsmål kan godt opstå, når man lytter til debutalbummet.

Man kan besvare spørgsmålet med et klart ja! Sangen er tysk, men melodien ligner meget hittet “No Angels” der blev en stor succes i år 2000.

Lucy Diakovska, Sandy Mölling, Jessica Wahls, Nadja Benaissa og Vanessa Petruo var de første vindere af RTL2 talent-showet “Popstars” og fejrede stor succes med sangen “Daylight in Your Eyes”. Derfor er det ret berettiget at tage dette som grundlaget for en helt fremragende karriere for Lichtblick.

Kilde: Schlager.de

Køb deres album her: Lichtblick

Det skal du læse