Leutgeb Entertainment Group er den nye tour promotor for Fantasy

Den tyske schlager succes duo FANTASY vandt en ny tour promoter med Klaus Leutgeb.

Underskrivelse af turnékontrakten mellem duoen FANTASY, chef Andreas Ferber og Klaus Leutgeb, CEO for LEUTGEB ENTERTAINMENT GROUP, sætter et klart signal for fremtiden for schlagerduoen og baner vejen for et progressivt vellykket internationalt show og underholdningskurs. Event proffen Klaus Leutgeb ser den opgave, som tour arrangøren har givet ham til den succesfulde duo FANTASY, som en velkommen udfordring og har allerede store planer.

Som en del af en tour, der starter i slutningen af 2020, og som omfatter 45 koncerter i Tyskland, Schweiz og Østrig, vil et spektakulært scenedesign og et unikt konceptmæssigt redesign af showelementerne, blive fulgt op af en succesorienteret tilgang til at sætte den succesfulde duo i fokus, og give fans uforglemmelige Koncertoplevelser af FANTASY 2.0.

Kun få kunstnere, som Fantasy, er i stand til at tage tusindvis af fans på en rejse ind i en fantasiverden med sprudlende feststemning, stille øjeblikke, tanker om lidenskab og kærlighed. Fantastisk underholdning er garanteret som med enhver FANTASY koncert selv ved 2020 touren!

I mere end 20 år har Freddy Malinowski og Martin Hein bevist, at duoen Fantasy og schlager sang tilhører uadskilleligt sammen. En milepæl i Fantasykarrieren var bestemt 2012-turen med Schlager-dronningen Andrea BERG. Som en åbningsakt kunne Fantasy inspirere der og vinde tusindvis af nye fans. Siden da er duoen fra de store tv-shows blevet uundværlig og sikrer udsolgte arenaer ved sine unikke live koncerter. De er helt klart placeret i toppen af den tysksprogede schlagerscene.

Listen over præmier til duoen med spektakulært smukke sceneshows er lang, og ud over mange guld- og platinpriser for deres album i hele den tysktalende verden, er der 5 Echo-nomineringer og 3 på hinanden følgende priser (2017, 2018, 2019) “Fest der Besten” fra  Florian Silbereisen. En ende på deres ekstraordinære karriere er langt ude af syne, og Fantasy’s entusiastiske fanbase kan allerede se frem til koncertturen 2020/21.

Tidsplanen vil blive offentliggjort i sommer / efterår 2019 med pre-sale start. Billetter vil derefter være tilgængelige i Tyskland på www.eventim.de, i Østrig på www.oeticket.com og i Schweiz på www.ticketcorner.ch og alle kendte billetbureauer.

Billede: Leutgeb Entertainment Group © dropit.fm

LEUTGEB ENTERTAINMENT GROUP gjorde det første store skridt ud over Østrigs grænser i 2018 med den vellykkede tour med verdensstjernen Andrea Bocelli i Østrig, Tyskland og Schweiz. Kommission som en ny tour arrangør af MOSAIK LIVE ARENA TOUR af schlagerdronningen Andrea Berg i samme år var helt sikkert det foreløbige højdepunkt i LEUTGEB ENTERTAINMENT GROUP’s internationale ekspansionsindsats i den tysktalende Schlager-sektor.

Show og underholdning på højeste niveau

Det var de mesterlige showproduktioner og de teknisk og visuelt spektakulære scenedesigner af Klaus Leutgeb, der hjalp med til at forme succeshistorien af Leutgeb Entertainment Group, og arrangementer som ski-åbninger og de legendariske Andreas Gabaliers heimspiel i Schladming eller 3-dages Sound & Snow Festival 2019 i den berømte vintersportregion Gasteiner lavet til et utroligt medieekko og fascinerede titusindvis af besøgende.

En hidtil uset vidnesbyrd om kreativitet og innovativitet leverede arrangementsmeden Klaus Leutgebs med udformningen af sommerfuglen til det legendariske hjemmespil Andrea Bergs i Aspach 2018: En 500 tons lang, avanceret højteknologisk scenekonstruktion med topmoderne belysning, laser, LED og pyroteknik, suppleret med utallige specialeffekter, sætter nye standarder inden for scene- og showdesign og tydeliggør vejen for Leutgeb Entertainment Group at følge: SHOW & ENTERTAINMENT OF THE EXTRA CLASS!

Kilde: Leutgeb Entertainment Group GmbH

Det skal du læse