Kryptisk besked fra hendes eks rival vakte opsigt

Helene Fischer og Thomas Seitel har officielt været et par siden december 2018. Hvad næsten ingen ved er, at akrobaten tidligere har haft et ni år langt forhold med makeupartist Anelia Janeva, de var endda forlovet! Så det må have været svært at blive udskiftet med schlagerdronningen – så har Anelia aldrig har sagt et eneste ondt ord om Thomas. Fordi hun stadig elsker ham? Det er i hvert fald hvad man kan læse i en nylig kommentar fra den rødhårede krøllede skønhed!

Én kommentar skaber forvirring. På trods af bruddet slettede Anelia Janeva aldrig et eneste fælles opslag på sin Instagram-profil. Derfor kan man også stadig se en video fra en fælles ferie i Dubai i november 2014 på hendes profil. Nu kommer overraskelsen: For blot fire dage siden kommenterede Anelia på netop dette indlæg med et “Miss You” – “Vermisse dich”! Er hun stadig ikke kommet sig over Thomas?

Anelia Janeva: Thomas Seitel var hendes livs kærlighed

Hvis du scroller langt ned i hendes profil, finder du flere billeder af Thomas Seitel og Anelia sammen. Under en af dem kommenterede hun endda med hashtag “Love of my Life”. Der er ingen tvivl om, at adskillelsen ramte hende hårdt!

Men er hendes hjerte stadig indstillet på en mand, der i mellemtiden har opbygget et liv og frem for alt en lille familie med en anden kvinde?

Manager har en plausibel forklaring på den mærkelige kommentar

Schlager.de spurgte Anelias manager Steve Feige, som selv virkede overrasket over de mystiske fakta og gav kort tid efter svar: Anelia Janevas Instagram-konto var blevet hacket.

Det ser ud til, at dette ikke engang var blevet bemærket før spørgsmålet. Kort tid senere udtalte makeupartisten sig selv i sin Instagram-story: Hej alle, min konto har været hacket i en uge. Hvis I har modtaget beskeder fra mig, læst komiske indlæg, så er disse ikke fra mig. 

Vi kunne virkelig heller ikke have forestillet os, at Anelia Janeva stadig sørgede over Thomas Seitel fire år efter bruddet …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse