KLUBBB3: Bliver de erstattet nu?

Billede: MDR/ORF/Peter Krivograd

Vi har ikke hørt fra KLUBBB3 i lang tid: Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff De Bolle er faktisk uovervindelige i denne konstellation. Men vi har ikke hørt fra Schlager-trioen i lang tid – ingen yderligere sange er planlagt, men der er heller ikke meldt 100% ud at de stopper. Nu træder et nyt schlagerband ind i rampelyset med en tilsvarende fremtrædende rollebesætning. Konkurrence for vores Flori?

Så ingen grund til panik, kære KLUBBB3 fans. Din trio splittes muligvis ikke endnu. Men DENNE historie kunne give anledning til noget oprør. Pas på, det bliver sjovt!

Moderator Klaas Heufer-Umlauf er kendt for sine spektakulære handlinger på tv. Bidragene til hans ugentlige show “Late Night Berlin” nyder stor popularitet på sociale netværk. Nu har komikeren også opdaget schlager for sig selv og modtager fremtrædende hjælp fra branchen. Kommer der en ny trio?

Klaas, Patrick Lindner & Bernhard Brink: Nået ud i klichéboksen!

I musikvideoen af ​​”Sehnsucht nach Rave” synger Klaas om nattelivet før Corona-krisen: social sammenkomst, forvarmning, taxaturen hjem og følelsen af ​​tømmermænd.

Han har pakket den humoristiske sang ind i en stil, der er så typisk for Schlager, men entertaineren synger ikke alene. Han var i stand til at stole på to meget specielle partnere: Patrick Lindner og Bernhard Brink. De to schlagerstjerner optræder også i musikvideoen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Late Night Berlin (@latenightberlin)

Klaas, Patrick Lindner & Bernhard Brink: Alvorlig besked

Der er en seriøs tanke bag denne humoristiske handling. På grund af coronakrisen gik mange diskoteker i Tyskland konkurs. De har ikke fået lov til at åbne i flere måneder. Og ikke kun det: “94 procent af klubberne lukker for evigt.

Med dette vil Klaas gerne henlede opmærksomheden på “Alarmstufe rot” -kampagnen, der kæmper for det kulturelle landskab i Tyskland. En god reklame for dette seriøse emne!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse