Klinik fundet

Foto: Manfred Esser

Med et indtrængende opråb om hjælp henvendte sønnen til den populære schlagerstjerne Andreas Martin sig i aftes (9. marts) til offentligheden på Facebook. Dette indlæg blev dog slettet efter cirka en halv time. Ikke desto mindre var denne appel åbenbart vellykket, som Alexander Martin nu glad annoncerede…

I et nyt Facebook-opslag meddelte Alexander Martin, at der var fundet en klinik til hans far. De skulle være i stand til at få farmand “fit og på benene igen på meget kort tid og behandle hans symptomer.” Ifølge hans søn skulle det starte “om 2 til 3 uger”. I dag (10. marts) kunne han afklare alt. “Far er glad som en lille dreng. Jeg vil gerne sige tusinde tak,« siger Alexander entusiastisk.

Andreas Martin har brug for akut behandling

I går meddelte Alexander Martin, at hans far havde lidt af kronisk træthedssyndrom siden 2016. I opfordringen om hjælp beskrev han, hvor alvorlig situationen er: “Vi har gået fra en læge og påstået specialist til en anden hver uge i lidt over 2 år. Mange af omkostninger blev nogle gange ikke engang dækket af sygesikringen, de skulle så afholdes af os selv. Det koster utroligt.”

Familien leder desperat efter en klinik eller et anlæg, der kan behandle hans fars syndrom. “Vi har 100 % brug for en, der kan hjælpe, og måske er der én af jer, der selv har eller har kæmpet med det her og kender en adresse, hvor man skal henvende sig.” Heldigvis lykkedes dette opråb om hjælp.

Er et comeback nu sandsynligt?

Som Schlager.de erfarede fra insiderkredse, planlægger Andreas Martin sit comeback i år. Han er fast planlagt til line-up’et af turnéen “The Big Hit Parade” til efteråret og skulle endelig være tilbage på scenen der efter lang tid.

Andreas Martin trak sig ud af det offentlige liv efter hans kone Juliane Martins tragiske selvmord. Hun forsvandt i juni 2017. Hendes lig blev fundet i november samme år. Kun 600 meter fra Martins’ hus. Ifølge flere medier tog hun sit eget liv. Udløseren skulle have været voldsomme mavesmerter fra medicin, som hun måtte tage på grund af talrige operationer i kæben og tænderne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse