Andreas Martin: Slut! Ude! Forbi!

Foto: Andreas Martin Facebook

Det kommer som et chok for mange fans af schlager sangeren Andreas Martin (67)  – selvom denne nyhed ikke er overraskende. Hans søn Alexander skrev på Facebook i går og sluttede alle fans håb. Andreas Martin kommer ikke tilbage på scenen.

Desværre er der en meddelelse, der næppe har bragt mig hvile og ro i uger, men på et tidspunkt er vi nødt til at informere fansen: Andreas Martin vil ikke mere (efter en masse samtaler med ham) og efter næsten 40 års musikhistorie som sanger! Jeg ville ønske, at jeg kunne sige noget andet, men desværre tog han denne beslutning for sig selv, og jeg håber meget, at han som musiker, sanger og komponist aldrig vil blive glemt, og at hans musik stadig vil blive hørt om 20 år! 

Begge – både far og søn – har kæmpet sig tilbage i livet. Vi husker den dramatiske situation omkring Juliane Martin, moren til Alexander Martin. Andreas Martins kone forsvandt sporløst den 15. juni 2017, og hendes lig blev fundet måneder senere. Hun havde begået selvmord.

Først i år udgav Andreas albummet “Von vorne”. Sammen med Alexander indspillede han singlen “Wir fangen von vorne an”. Et skridt ind i fremtiden, også offentligt. En ny start efter en frygtelig tid. For at udtrykke sin sorg skrev Alexander på 2. årsdagen for sin mors død:

”I dag er det nøjagtigt 2 år siden du forlod os, og det føles stadig som om det kun var i går. Vi alle savner dig så meget”. Svært at forestille sig, hvordan familien skal være i dag. Vores oprigtige sympati. Måske brød Andreas også denne smerte?

En imponerende karriere slutter, der ikke matcher kunstnerens berømmelse og succes. Men vi – ligesom fansen – er nødt til at acceptere beslutningen. Andreas, vi vil savne dig!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse