Andreas Martin: Desperat råb om hjælp

Billede: Andreas Martin Facebook

Andreas Martin er uden tvivl en levende legendarisk legende. Han hjalp bl.a. Wolfgang Petry til sit store gennembrud og komponerede til Brunner & Brunner, Nino De Angelo og mange flere. Hans solokarriere var også i fuld gang. Men det var dengang. Nu råber hans søn, Alexander Martin, desperat om hjælp.

Det hele startede den 15. juni 2017: Den dag meldte han, at han savner sin kone, Juliane, efter at hun gik hjemmefra og aldrig vendte tilbage. En politieftersøgning var mislykket. I november fandt en løber i en skov en kvindes krop – kroppen af Juliane Martin.

Det er var efter midnat, da hans søn Alexander sendte et desperat opråb til hjælp på Facebook: “Jeg kæmper hver dag for en far, som altid har været der for mig …” Han skriver yderligere, at han allerede har mistet troen på, at han finder sin vej tilbage. Hvad skete der med *Andreas Martin? Er han allerede færdig med alt? Hvis man læser mellem hans søns linjer, ligger denne triste antagelse tæt: “sidste år mistede jeg ikke kun den bedste mor på jorden, men også en far, der har gjort alt for familien i 30 år og nu helt har opgivet.

Efter disse ord er det stadig vanskeligere at tro på, at schlagerstjernen nogensinde vender tilbage til de store scener. Vi kan bare ikke forestille os hvor dårlig en sådan situation er for en person og derfor ikke ønsker at dømme. Vi ønsker Andreas Martin alt det bedste i krisen, og hans søn Alexander kun den bedste. Husk altid: Efter hvert regn kommer solskin …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse