“Kiwis store festaften” flopper og aflyses

Der var stor forventning til det nye Sat.1-hit: Den første udgave af “Kiwis große Partynacht” flimrede over skærmen den 27. december 2023. Men reaktionerne var ikke særlig gode, og showet blev i nogle tilfælde kritiseret voldsomt på nettet.

De følgende tre shows med Andrea Kiewel floppede også, og seertallene udeblev. I fredags, den 1. marts, så kun 710.000 mennesker showet, mens kun 160.000 mennesker fra målgruppen 14-49 år fulgte med i tv-showet. Det betød, at markedsandelen i målgruppen kun var på 3,2 procent.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SAT.1 (@sat.1)

“Kiwis große Partynacht” kunne simpelthen ikke overbevise seerne. Det afspejlede sig også i reaktionerne på nettet: “Lidt sjov er et must, men med ‘Kiwis store festaften’ stopper det sjove langsomt”, “Hvor er festen?” eller “Tysk tv er bare virkelig desperat. Ingen havde virkelig brug for dette program,” lød nogle af de kritiske røster.

Tilsyneladende har Sat.1 nu også reageret på de dårlige seertal og den negative kritik fra seerne. “Indtil videre er der ikke planlagt flere episoder i 2024,” fortæller tv-stationen til portalen “schlager.de”. Det er endnu uvist, om det betyder, at showet er forbi for altid.

Men “Kiwi”-fans behøver ikke at undvære studieværten ret længe. Andrea Kiewel vil være tilbage foran kameraet for “ZDF-Fernsehgarten” fra maj 2024.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse