Kerstin Ott nomineret til musikforfatterpris

Kerstin Ott har allerede vundet flere guld- og platinpriser for sine sange. I 2017 modtog hun endda GEMA Musikautor*innenpreis for “Die immer lacht”. Og hun er blevet nomineret til denne pris igen i år. Sammen med Maite Kelly og Oliver Lukas…

Den tyske musikforfatterpris er noget helt særligt. Vinderne bliver ikke hædret af fans eller pladeselskaber, men af musikbranchen. Kerstin Ott modtog en pris for sin mest kendte sang i 2017 og er meget taknemmelig for at være nomineret igen i år: “Det er en stor ære,” siger hun til Schlager.de.

Musikforfatterpris: Stærk konkurrence

Ud over Kerstin Ott er Maite Kelly og Oliver Lukas også nomineret til denne pris. Kerstin Ott kender konkurrencen og er alligevel beskeden: “Arbejdet bliver virkelig rost, det at skrive en sang (…) At vinde prisen nu, det ville være virkelig stort, jeg ville være meget glad for det.”

Prisoverrækkelsen finder sted den 8. februar 2024 i Berlin. Her vil GEMA hædre musikere for deres fremragende kompositioner og tekster og dermed anerkende deres kulturelle bidrag til et mangfoldigt og kreativt musikalsk landskab i Tyskland.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse