Karl Lagerfeld: Schlagerstjernerne sørger over Karl Lagerfeld

Billede: karl.com

Med stjernedesigneren Karl Lagerfelds død mister modeverdenen ikke kun en unik personlighed, men samtidig en visionær, der afgørende har påvirket mærker som Chanel og Chloé. “Jeg er som en mode nymfomani, der aldrig kommer til orgasme. Jeg er aldrig tilfreds. “, Sagde Karl Lagerfeld en gang om sig selv. Karl Lagerfeld blev født i Hamburg.

Men ikke kun den brede verden er triste over Lagerfelds død. Selv vores schlager stjerner sørger.

Den mest passende redaktion er udgivet af Maite Kelly på sine sociale netværk: “Han var ikke kun et ikon for mode og fotografi – med Karl Lagerfeld er der gået et geni fra moderne kunst og kunsthåndværk. Vi vil savne indsigt i hans ord og gerninger. Jeg har en stor beundring for folk, der er ligeglad med, hvad andre tænker om dem; og dem der er så lidenskabelig, at de smitter andre til at gøre det samme. ” På den vedhæftede billede bærer hun sorte handsker. Alt til minde om modelegenden.

Selv ex-boy bandmedlem Jay Khan har klare ord for det uforståelige: “Bare i sidste uge havde jeg en blazer på fra hans nye kollektion og tænkte på mig selv: cool del! Fashion ikon, pioner … og altid brutalt ærlig. Med Karl Lagerfeld dør et stykke tysk kulturel ejendom. Han vil aldrig blive glemt. Hvil i Fred Kong Karl.

Schlagersternchen Annemarie Eilfeld tilslutter sig også de tidligere begravelses ordene: “Et modeikon og en af mine største afguder er død! Alle de bedste ønsker og bønner til hans familie, venner og medarbejdere.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse