Karel Gott: Vil hans datter ødelægge hans ry?

Foto: SWR

Han var den “gyldne stemme fra Prag” og fik generationer til at begejstre over sin sang. Vi taler om Karel Gott. Desværre har han ikke været hos os i et år – og alligevel er der ingen ende på overskrifterne om ham. Nu har hans datter skabt oprør med en krydret detalje fra sangerens liv.

Karel Gott var en af ​​de største stjerner i Schlager i 70’erne og 80’erne. Folk i vest- og østblokken fejrede hans munter musik. Hans sang “Babicka” var særlig kendt, og sætter os stadig i godt humør den dag i dag.

Men hans kræftdød for to år siden rystede ikke kun hele Tjekkiet – også i andre lande var chokket enormt. Schlagerverdenen havde mistet en af ​​sine smukkeste stemmer.

Karel Gott: Han bliver angrebet

Som det er tilfældet med mange afdøde kunstnere, er der en masse snak efter døden – også om Karel Gott. Nu har hans datter lukket op om sin berømte far. Forsøger hun at ødelægge det fejlfri image af sin berømte far?

Karel Gott: “Snød”

I et interview åbner datteren Dominika op om ægteskabet mellem sin far og hans Ivana: “Min far snød. Han elskede aldrig rigtig Ivana. For ham var det ustabilt. En kvinde med store problemer … “ En kvinde, Karel Gott, ville skilles! Og ikke kun det: “Min far ønskede at flytte ud (…) han ønskede en skilsmisse!” En voldsom erklæring!

Karel Gott: Hans datter er bange

Men Dominika ramte ikke bare overskrifterne med disse udsagn. Ifølge en medierapport er hun stadig ikke kommet til enighed med sin fars død. ”Det er alt for meget for mig. Jeg græder meget, fordi jeg ikke ser nogen chance for, at mit liv vil blive bedre. Jeg er bange!” Siges det, at hun har sagt. Dominika har kæmpet med psykologiske problemer i årevis. Takket være terapeutisk hjælp har hun det bedre igen.

Karel Gott: Vrangforestillinger?

Men udseende er vildledende! Hun henleder opmærksomheden med grove udsagn: ”Jeg bliver konstant overvåget. Jeg kan ikke finde fred. Ikke på arbejde, hvor folk kommer for at se mig som et dyr i zoologisk have. Og heller ikke hvor jeg bor.” Nu opstår spørgsmålet, i hvor høj grad Dominikas påstande om snyd mod sin far er sande. Fik hun det bare op? Ønsker hun at plette sin fars ry? I hvilket omfang er hans image beskadiget af sådanne påstande? Historien forbliver spændende!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse