Karel Gott: Strid om hans arv?

Foto: Karel Gott Facebook

For en uge siden blev det offentliggjort, at Karel Gott døde i en alder af 80 år. Millioner af fans over hele verden sørger. I september meddelte han, at han led af akut leukæmi. To år tidligere led han af kræft i lymfeknuderne.

Hans korte, men intense historie kunne nu være grunden til, at det fører til striden om hans arv. Dette rapporterer tag24.de, som igen påberåber sig til den tjekkiske avis TN.

Karel havde allerede afklaret sine arvesager og derefter arrangeret, at i tilfælde af hans død, ville hans kone og to fælles døtre Charlotte og Nelly arve alt.

Mærkeligt nok har Karel sammen med Nelly og Charlotte to andre døtre fra tidligere forhold – Dominika og Lucie. De to er imidlertid ifølge TN ikke inkluderet i arven. Den juridiske arv, hvor arven til de nærmeste pårørende til 1. orden, som børnene indgår i, ikke ville være her, i testamentet.

Hvorvidt Karel virkelig burde have overvejet sine to andre børn med i arven, vil helt sikkert blive klarlagt over de næste par uger. Karels begravelse finder sted i Prag i weekenden. Allerede på fredag vil kisten blive sat i Žofín-paladset på Schützeninsel. Der kan venner og fans af Karel sige farvel. Der er dog plads til højst 50.000 mennesker; men ca. 300.000 forventes!

Oprindeligt blev det også tænkt at være vært for en statslig begravelse. I stedet vil der være en begravelse lørdag med statslige hæder. Især mange gæster forventes. Herunder adskillige schlagerstjerner, der ønsker at give deres sidste respekt til Karel.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse