Karel Gott: Fans kan være meget tæt på ham – enke inviterer hans villa

Siden den legendariske schlagerstjerne Karel Gott døde i 2019, har hans fans og også hans kone sørget over ham. Karel Gott, også kendt som “Stemmen fra Prag”, døde af en akut form for leukæmi i en alder af 80 år. I anledning af femårsdagen for hans død næste år planlægger hans enke, Ivana Gottova, at mindes ham sammen med hans fans.

For at gøre det muligt vil hans enke Ivana Gottova næste år åbne dørene til Karels villa i Prag, hvor han boede fra 1974 til sin død. Den 1. oktober 2024, på femårsdagen for hans død, ønsker hun, at fans skal tage del i denne særlige dag. Hun annoncerede sine planer på Facebook og skrev:

“Jeg har sammen med mine døtre besluttet, at vi på Karels femogfirsårs fødselsdag og femårsdagen for hans død vil gøre vores hjem på Nad Bertramkou vejen tilgængeligt.”

Hun er sikker på, at Karel ville have været glad for at byde fansene velkommen i sit hus. Karel Gott har boet i dette hus i 45 år, som han købte af en musikproducer i 1974. Efter hans ægteskab med Ivana flyttede hun også ind, og deres fælles døtre Charlotte (17) og Nelly (15) betragter villaen som deres barndomshjem. Huset har en fantastisk beliggenhed på en bakke med udsigt over Prag og er fuld af minder om sangeren. Men det lugter af familieproblemer: Karel Gotts førstefødte datter Dominika Gottova (50) er imod, at offentligheden får et glimt af hendes fars private rum. Det vides endnu ikke, hvordan det bliver muligt for fans at besøge villaen, og hvad det kommer til at koste. Vi holder jer informeret…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x