Kan Michelle overhovedet stadig tabe?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Sæson 15-premieren på ‘Let’s Dance’ blev sendt i fredags. I første afsnit af det populære underholdningsshow mødte de kendte først deres dansepartnere. Sangerinden Michelle viste sig at have en heldig hånd her og burde nok leve op til sin rolle som favorit.

Michelle blev tildelt Christian Polanc. Den professionelle danser og hans partnere forlod ikke kun gulvet to gange som sæsonvindere. Han deler også en fortid med Michelle, da Polanc deltog i musikvideoen til hendes sang “Vorbei, vorbei”. Så kemien mellem de to er rigtig.

Giver det Michelle en fordel? På grund af sin store popularitet og sceneerfaring anses hun allerede for at være en varm kandidat til at vinde den 15. sæson af ‘Let’s Dance’.

Hvem er Michelle største konkurrence?

Matthias Reims eks vinder ikke titlen uden kamp. For juryen omkring Jaochim Llambi, der blev syg i åbningsshowet, er Amira Pocher og Janin Ullmann blandt den udvidede kreds af favoritter.

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Førstnævnte ved, hvordan man præsenterer sig selv som en uddannet frisør, og i Massimo Sinato har hun også en rigtig skat af offentligheden ved sin side.

I modsætning til Amira Pocher har Janin Ullmann allerede fået en del danseerfaring. Skuespillerinden var en Tanzmariechen i sin ungdom og deltog i showet “Deutschland tanzt” i 2016. Med denne konstellation og en eller to overraskelseskandidater skulle det som sædvanligt blive spændende igen.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse