Kærligheden er væk: Bruddene mellem disse schlagerstjerner var smertefulde

Ægteskabskriser og kærestesorger. I den farverige verden af ​​schlager er ikke alt altid solskin.Fordi selv schlagerstjerner allerede har oplevet smertefulde sammenbrud og sorger. Men hvor kolliderede den virkelige?

Florian Silbereisen og Helene Fischer

Lad os starte med disse to store stjerner: Florian Silbereisen som er 39 og Helene Fischer på 36, var drømmeparret i schlagerverdenen i ti år. Da deres adskillelse blev kendt i 2018, flippede fans helt ud, men også mange medier. Ingen ønskede ikke at indse slutningen af ​​kærligheden mellem de to.

De to gik hver til sit uden skænderier eller vrede ord. Imidlertid forårsagede de respektive fans store skandaler. De skældte ikke for lidt ud på Instagram & Co. og på Thomas Seitel, Helenes nye ven. Florian og Helene viser sig derimod fortsat sammen i offentligheden, og at de stadig er på venlige vilkår med hinanden.

Matthias Reim og Michelle

Matthias Reim som er 62 og Michelle 48, var i et forhold fra slutningen af ​​1990’erne og frem til 2001. Disse to har også vist, at et brud ikke altid behøver at ende i en krig. Efter kærligheden undgik de to oprindeligt hinanden i et par uger, men på grund af deres datter Marie Reim på 20 besluttede de at få et venskab. Og dette venlige forhold kan stadig ses i dag, når de udfører deres sange “Du Idiot” eller “Nicht verdient” sammen. De støtter også deres datters karriere sammen. Virkelig eksemplarisk!

Michael Wendler og Claudia Norberg

Ting så lidt anderledes ud med Michael Wendler (48) og Claudia Norberg (50). De to giftede sig i 2009 og blev betragtet som et rigtigt drømmeteam i 20 år. Claudia blev endda Michaels manager. I 2016 blev de to fulgt af VOX-showet “Goodbye Deutschland” på deres flytning til Florida. Men to år senere, i oktober 2018, efter 19 år sluttede kærligheden. Skilsmissen fulgte i maj 2020.

Michael tøvede ikke og annoncerede sit forhold til Laura Müller (20) i oktober 2018.  Deres bryllup fulgte i juni 2020. Det er også lidt underligt, at begge nu har efternavnet til Michales ekskone Claudia Norberg. Denne sidste trak stærkt på den unge kærlighedslykke i “Dschungelcamp” 2020.

Foto: MDR/Ben Wolf

Semino Rossi og kone Gabriele

Født i Argentina, kom Semino Rossi (58) til Østrig via Spanien i 1985. Der mødte han sin kone Gabriele et år senere, og de to blev gift i 1991. Hans elskede kone støttede ham altid i hans karriereplaner – tilsyneladende med succes.

I marts 2020 gik parret imidlertid hver sin vej efter 28 år. I foråret 2020 meddelte Semino Rossi, at de to havde skilt sig indtil videre.

Derefter forlod Rossi oprindeligt det fælles hus for de to. En skilsmisse er udelukket for schlagerstjernen efter 28 års ægteskab. Det ser således ud til, at denne adskillelse endnu ikke er endelig. I det mindste er det, hvad vi ønsker dem begge.

Rosanna Rocci og Michael Morgan

Rosanna Rocci (52) og manden Michael Morgan (52) var længe før Helene Fischer og Florian Silbereisen drømmeparret i schlagerverdenen. De to var gift i 15 år, indtil de blev skilt i 2012. Det tidligere drømmepar havde forsøgt at redde deres forhold i lang tid, men problemerne voksede mere og mere.

Frem for alt bidrog Michaels påståede alkoholproblem i sidste ende til skilsmisse. Mod slutningen af ​​ægteskabet var det især svært for Rosanna Rocci at acceptere, at hun og hendes mand voksede mere og mere fra hinanden. I sidste ende var der dog kun den smertefulde skilsmisse og det mislykkede forsøg på at have gjort alt for at redde dette ægteskab.

Ennesto Monté og Helena Fürst

Den serbiske schlagersanger Ennesto Monté (45) blev kendt af det bredere publikum i Tyskland ved at deltage i RTL-reality-showet “The summer house of the stars – fight of the celebrity par”. Ennesto kommer på vores liste på grund af sit korte, men meget følelsesmæssige forhold til Helena Fürst (46).

Parret var sammen i “Sommerhaus”, hvor Ennesto konstant forbandede både konkurrencen og Helene. Tårer foran et publikum på millioner var uundgåelige. Efter udsendelsen annoncerede Helene afslutningen af forholdet via Facebook.

Hun afslørede senere, at deltagelse i “Sommerhaus der Stars” førte til “mindelig” adskillelse. Men så begyndte det virkelig: I et interview med RTL blev det meget grimt mellem de to. Helena fornærmede Ennesto som en “ATM-hustler”, og han erklærede igen sin eks for at være “Tysklands største tæve”.

Offentligt foran kameraet gav de to hinanden en førsteklasses mudderkamp, ​​fornærmede hinanden, slog på hinanden og var dermed sandsynligvis det perfekte eksempel på, hvordan man ikke gør det.

Det behøver ikke altid at ende i en krig

Ægteskabskriser og separationssmerter forekommer igen og igen og overalt. Det er især rart at se, når tidligere par i det mindste kan mødes i al mindelighed, selv efter en kærlighed som Helene Fischer og Florian Silbereisen eller Michelle og Matthias.

I øvrigt har sidstnævnte allerede haft adskillelser. Matthias har giftet sig tre gange efterfølgende og har seks børn med fem kvinder. Nu ser han ud til at have fundet sin kærlighedslykke med Christin Stark (31). Og i sidste ende ønsker vi alle kun én ting: At finde den rigtige partner i vores liv.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse