Jürgen Drews: Vender han aldrig tilbage til scenen?

Billede: Jürgen Drews ved SchlagerHammer 2018

Han er stadig svag i benene – selvom han modigt smiler. Ikke underligt, de sidste par uger har været noget nervepirrende og skræmmende. Jürgen Drews som i dag er 73 år, måtte gennemgå en operation! Kun få dage efter hans alvorlige gastrointestinale infektion truede “Kongen af Mallorca” en intestinal obstruktion.

Hvis det ikke var blevet behandlet, ville det have været livstruende! “Heldigvis var Jürgen på hospitalet i tide” siger hans talskvinde, Christine Knoche-Gaydos. “Nu kan vi sige, at han har overlevet operationen godt!”

Men chokket af hændelsen sidder stadig dybt, íkke kun i Jürgen selv. Nej, også ved hans sin kone Ramona som i dag er 44 år. “Hun er nu meget forsigtig med, at Jürgen tager en pause,” sagde Knoche-Gaydos. Sangeren skal at komme sig over mindst ti dage. Selv om det er svært for ham, for Jürgen Drews er en arbejdshest. Mere end 200 forestillinger om året. Et stort fodarbejde og nogle gange sover han ikke mere end to timer. “Men jeg elsker dette job,” siger han.

“Jeg har ikke lyst til at være 73 år – men det er jeg” Men hos lægerne lyder advarslen. Som i de senere år kan det ikke fortsætte sådanne. “Jeg kan ikke haste mig fra en aftale til en anden, synge igennem nætterne. Jeg føler mig måske ikke som 73 år gammel – men det er jeg! ”

Og det rejser spørgsmålet om, hvorvidt kongen nogensinde vender tilbage til spotlighten – eller om det er på tide at stoppe. Det ville være sundere.

Kilde: Schlager.de

(Redaktionen.) Jürgen Drews har aldrig haft så stor succes som han har nu, og det vil være rigtig ærgerligt hvis han blev nødt til at stoppe. Men, helbredet skal være til det, ellers duer det jo ikke.

Det skal du læse