Jürgen Drews: Uhelbredeligt syg! Kommer han nogensinde tilbage på scenen?

Nogle gange glemmer han navnene på venner, steder eller erindre ikke længere begreber. Hukommelsestabet er steget markant med hans stigende alder, Jürgen Drews er indag 76 år. Nu kommer det ud: Han er dødelig syg! Og hans fans frygter for deres idol: Vil han nogensinde komme tilbage på scenen?

I mange år har “Kongen af ​​Mallorca”, som han er kærligt dømt af sine fans, været glemsom. Men det bliver værre. Drews siger: ”Det stiger selvfølgelig med alderen. Hvad jeg ikke er interesseret i, er væk om et øjeblik. Jeg sagde engang blandt kollegerne: Jeg tror, ​​jeg bliver dement’. Frygten er ikke ubegrundet, fordi hans mor Lilo (†) led af denne frygtelige sygdom, før hun døde. Jürgen gik til en specialist for at få afklaret en mulig hjernesygdom.

Jürgen ønskede klarhed: ”Jeg lavede en demensprøve hos neurologen. Jeg ville vide, om jeg var tilbøjelig til sygdommen, fordi min mor havde tegn på demens i slutningen af ​​sit liv. Heldigvis er min mistanke ikke bekræftet.”

Men neurologen fandt noget andet: Jürgen Drews lider af en uhelbredelig nervesygdom. Han bekræfter: ”Jeg fik diagnosen perifer polyneuropati. Nerverne gør ikke længere, hvad de skal.” Eller med andre ord: Hans nerver er beskadiget.

Derfor har hans sygdom konsekvenser, som Jürgen nu indrømmer: ”Min Drews-pirouette på scenen er blevet meget rystende. Derfor stopper jeg med dem nu. Jürgen Drews fra tidligere vil ikke længere eksistere! Dengang måtte jeg absolut på scenen for at bevise mig selv. I dag har jeg ikke brug for det længere. Jeg kunne godt leve uden en scene” siger han. I år optræder han ikke længere på Mallorca. Lyder som et farvel for evigt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse