Jürgen Drews taler med “Neue Post” om sin sygdom “Jeg kunne ind imellem ikke trække vejret”

Først var det bare en forkølelse, men så angreb en farlig virus hans bronkier: For næsten 1 år siden var schlager kongen Jürgen Drews angst for sit liv. Til “Neue Post” fortæller sangeren for første gang om den svære tid.

Kilde: Jürgen Drews Facebook

For “Kongen af Mallorca” var det dengang nogle slemme uger: “Jeg følte mig værre end nogensinde. Som aldrig før. Ind imellem kunne jeg ikke trække vejret“, husker han. Men i stedet for at gå i seng og få det bedre, stod sangeren med høj feber på scenen.

Drews lærte noget af den slemme sygdom: “Jeg kan ikke løbe fra ene aftale til den anden. Jeg føler mig måske ikke på som en på 72 – men det er jeg“. Og fordi Kone Ramona også har været bekymret, er der nu i hus Drews en ny regel: “Når jeg er syg, må jeg tage den med ro og komme mig“.

Dette påvirker også schlager kongens karriere: “Jeg tager også flere pauser fra det cirkus. Så nu, promovere jeg mit nye album. Det vil i de næste par uger være anstrengende – og så tager jeg en bevidst pause. og genoplader batterierne. Jeg må nu engang passe på mig selv. Det har jeg virkelig lært“.

Kilde: Neue Post

Det skal du læse