tirsdag, juni 28, 2022
ForsideArtisterJürgen DrewsJürgen Drews taler med "Neue Post" om sin sygdom "Jeg kunne ind...

Jürgen Drews taler med “Neue Post” om sin sygdom “Jeg kunne ind imellem ikke trække vejret”

Først var det bare en forkølelse, men så angreb en farlig virus hans bronkier: For næsten 1 år siden var schlager kongen Jürgen Drews angst for sit liv. Til “Neue Post” fortæller sangeren for første gang om den svære tid.

Kilde: Jürgen Drews Facebook

For “Kongen af Mallorca” var det dengang nogle slemme uger: “Jeg følte mig værre end nogensinde. Som aldrig før. Ind imellem kunne jeg ikke trække vejret“, husker han. Men i stedet for at gå i seng og få det bedre, stod sangeren med høj feber på scenen.

Drews lærte noget af den slemme sygdom: “Jeg kan ikke løbe fra ene aftale til den anden. Jeg føler mig måske ikke på som en på 72 – men det er jeg“. Og fordi Kone Ramona også har været bekymret, er der nu i hus Drews en ny regel: “Når jeg er syg, må jeg tage den med ro og komme mig“.

Dette påvirker også schlager kongens karriere: “Jeg tager også flere pauser fra det cirkus. Så nu, promovere jeg mit nye album. Det vil i de næste par uger være anstrengende – og så tager jeg en bevidst pause. og genoplader batterierne. Jeg må nu engang passe på mig selv. Det har jeg virkelig lært“.

Kilde: Neue Post

RELATEREDE ARTIKLER