Jürgen Drews: Pikant kone bytte med Mick Jagger!

Jürgen Drews blev 75 år i år, han har været i branchen i over 50 år, og hvis nogen har noget at tale om, er det den selvudråbte “Kongen af Mallorca”. Men selvom hans fans tror, ​​at de allerede ved alt om ham, fortæller Schlager-granaten i samtale med Kim Fisher i “MDR Riverboat” nu om en virkelig pikant detalje fra hans liv. Det handler om at bytte kvinder med Mick Jagger!

Drews siger, at han mødte Rolling Stones frontmanden for mange år siden gennem Fritz Rau, en koncertpromotor, der siden er død: ”Vi sad ved et langt bord før en Stones-koncert, og pludselig hviskede nogen i mit øre. Er det din kæreste?” Dette var Drews kæreste på det tidspunkt, der fulgte ham, og som Mick Jagger tydeligvis havde set sig lun på. “En utvivlsomt smuk pige, en Vogue-model” fortsatte Drews.

Først var han ikke opmærksom på, hvem der havde talt til ham. “Jeg vidste ikke engang, hvem det var, og drejede jeg hovedet, og så var det Mick Jagger.” Han pegede igen på den modsatte side, hvor hans kone Bianca sad og gjorde det klart, at hun gerne ville have ham. “Han sagde derefter: Lad os gå efter det!

En temmelig klar kommentar og tydeligvis et useriøst tilbud om et hurtig partnerbytte! Drews ville dog have været utroligt genert dengang. Han var bag scenen igen efter koncerten. Jagger henvendte sig til ham igen og gentog endda det umoralske tilbud. Men han og hans kæreste nægtede. “Vi gjorde det ikke!”

Jürgen Drews har været gift med sin kone Ramona i 30 år. De to er et lykkeligt par, og “Onkel Jürgen” ser ud til at have overvundet den generthed fra sine tidligere år …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse