Jürgen Drews: Hans kult bistro skal lukke!

I lang tid rygtes det, nu er det bitter sandhed: Jürgen Drews kult bistro “König von Mallorca” i Santa Ponsa på Mallorca skal lukke. En anden trist konsekvens af korona-nedlukningen …

I 2010 havde Jürgen Drews og hans ven Maurice Gritzmacher tanken om at skabe et mødested for Jürgen Drews ‘fans. Da begge herrer har ophold i Santa Ponsa på Mallorca, blev der hurtigt fundet en placering, og siden januar 2011 har fans og tilhængere af sangeren været i stand til at samles i bistroen og være meget tæt på deres idol.

Jürgen efterlod en masse personlige genstande i bistroen, inklusive guld plader, hans Bravo Otto og hans allerførste kongelige frakke fra hans hit “Ich bin der König von Mallorca”.

Stjerner som Costa Cordalis, Mickie Krause, Michael Wendler eller DJ Ötzi insisterede også på at optræde i bistroen. Men så kom Corona …

Jürgen Drews: Corona har skylden for lukningen

På grund af de hårde foranstaltninger, der blev truffet i Corona-perioden, måtte bistroen lukke. Ikke en let tid for mange restauratører.

Onlineportalen “Mallorca 24/7” har nu offentliggjort følgende erklæring på Instagram:

En trist tid for alle Jürgen Drews fans. Bistroen var et mødested for mange mennesker. Du mødte venner der, lo og havde det godt. Det er forbi nu.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse