Jürgen Drews: Han så “Schlagerabschied” i sengen

“Der große Schlagerabschied” i lørdags var en stor succes, mere end fem millioner mennesker ville ikke gå glip af schlagerlegenden Jürgen Drews’ sidste tv-show. Optagelserne til showet fandt dog sted tilbage i november i Leipzig. Florian Silbereisen havde inviteret stjerner som Maite Kelly, Roland Kaiser, Beatrice Egli, Ben Zucker, Mickie Krause og mange flere. Jürgens kone Ramona og hans datter Joelina var også ved hans side for at gøre de sidste timer på tv for “kongen af Mallorca” så behagelige som muligt. Joelina har nu eksklusivt afsløret over for Schlager.de, hvordan og hvor Jürgen Drews oplevede sin egen afsked…

“Aftenen var så følelsesladet, selv om optagelsen er et stykke tid siden,” fortæller Joelina Drews begejstret i et interview med Schlager.de. Selv om familien så showet hver for sig (Joelina bor i München, hendes forældre i Nordrhein-Westfalen), var alle naturligvis i konstant kontakt med hinanden: “Vi snakkede også sammen efter showet og talte derefter om det. Vi er allerede konstant forbundet med hinanden – via mobiltelefonen, via FaceTime – og derfor kan vi stadig dele dette med hinanden.”

Jürgen Drews: I seng med Ramona

Hvis du tror, at Jürgen Drews fejrede sin store afsked med en fest og så showet sammen med vennerne, så er du langt fra på den anden side. Joelina fortæller os, at Jürgen slet ikke er et festmenneske: “De så showet, men kun som et par, ganske behageligt i sengen. De vil altid foretrække at være alene som et par.”

At parret stadig er så glade for hinanden efter så lang tid kunne man også se lørdag i showet. Igen og igen var der forelskede blikke og små kærtegn. I øvrigt var Joelinas og hendes fars optræden den eneste, der ikke var øvet på forhånd: “Jeg havde problemer med trappen i et kort øjeblik, og så var jeg bange for, at det ville se dumt ud bagefter, men i sidste ende er jeg ret tilfreds med det, og præstationen blev fantastisk”, sagde Joelina glad.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse