Jürgen Drews: Han er blevet bedstefar

Foto: SWR/Manfred Esser (S2)

”Kongen af ​​Mallorca” Jürgen Drews kan nu officielt kalde sig bedstefar. Har datteren Joelina født i hemmelighed, stille og stille? Jürgen Drews har nu et barnebarn, og sikken gode nyheder fra Drews! Den 75-årige schlagerstjerne er blevet bedstefar for første gang, som rapporteret af “BILD”.

Men det var ikke hans 25-årige datter Joelina der fik barn, men sønnen Fabian Drews der nu er blevet far. Den 26. oktober 2020 var Fabian, der var gift med Corinna Drews, glad for at have en søn.

Fabian Drews: “Desværre reagerede han ikke”

Bedstefar-glæderne ser ud til at være alt andet end godt modtaget af Schlager-stjernen.

”Jeg sendte en sms til min far om, at han var blevet bedstefar. Desværre reagerede han ikke på det. Det må jeg acceptere. Vi har ikke haft nogen kontakt i årevis” forklarer den nye far desværre til” BILD “.

Det indledende klimaks for en langvarig far-søn-tvist.

Så tidligt som i 2009 underskrev Fabian Drews en erklæring om arvefritagelse til gengæld for en engangsbetaling, hvor han frivilligt frafaldte den obligatoriske del af sin berømte fars arv. I overensstemmelse hermed vil konen Ramona og datter Joelina være de eneste arvinger til hans million formue i tilfælde af Jürgen Drews død. Hans barnebarn får heller ikke noget!

Bedstemor Corinna er glad

Den nye bedstemor Corinna Drews er oprørt over sin eksmands opførsel.

”Jeg kan virkelig ikke forstå Jürgen. Måske vil han bare ikke være bedstefar? Under alle omstændigheder er jeg glad for mit yndige barnebarn. Det sjove er, at den lille har de samme store ører som Jürgen! “, Afslører hun til” BILD “.

Nå æblet falder ikke langt fra stammen selv i en tvist …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse