Jürgen Drews: “Fulde har ingen adgang overhovedet”

Kilde: ZDF.de

Med ham er alt det bedste – vi taler om Jürgen Drews, som vi mødte i de hektiske dage i Korbach ved prøverne til Schlagerparty og fik en god samtale med ham. Her kommer nogle af højdepunkterne. Der er kun et at sige: God underholdning.

Schlager.de: Hallo Jürgen, godt at du har tid til et interview med os. Mange tak for det! Du har været i Hessentagen tit. Er det altid en oplevelse, eller?

Jürgen Drews: Ja, det passer, det er altid som en ferie med venner. Hver gang en genial stemning, fuldt telt og altid utroligt varmt. Men helt ærligt: For mig er alt, hvad jeg gør, ferie, ferie og vilje til at opleve. Dertil gør det også meget at den fantastiske kvinde ved min side, min manager Christine Knoche-Gaydos, sørger for at tingene sker til tiden og hun gør et omhyggeligt arbejde, og får alt til at glide. Jeg arbejder punkt for punkt,  som nu med dig. Det er fantastisk.

“I alt hvad jeg gør, har jeg det utroligt sjovt”

Min kone Ramona og Christine er på forhånd enige, og onkel Jürgen er strålende, eller? For at sige det som det er, jeg har det utroligt sjovt i alt hvad jeg gør, f.eks. når jeg optræder på Mallorca. Det er bare så fantastisk, især hvis jeg ikke altid skal spille omkring kl. 00:00, som det er på nuværende tidspunkt, på grund af vanskeligheder med den baleariske regering. De var endda på besøg for at lukke butikken (Mega Arena), men alt er fint, og temaet er gennemført. Det fortsætter. Men, jeg kommer tilbage omkring kl. 22:30, hvilket er meget behageligt og ærligt: ellers ville jeg ikke have gjort det mere. En gang om måneden kommer Ramona. Så oplever vi sammen øen, og vi er tilbage ved emnet ferie. Derudover har jeg også mit studie der, og om jeg sidder der eller hjemme, er ligegyldigt.

Min “Bett im Kornfeld-Zeit”

Der er en ting jeg virkelig ønsker at slippe af med, da der stadig er fordomme om Mallorca. Tidligere hed det altid: “Det er rengøringskonernes ø” eller “Det er bare fuld….” folk, men det er ikke længere på den måde, vil jeg sige: Alkoholikere har ikke adgang til showet, og jeg har ved andre optrædener oplevet det, men der går grænsen.

Da jeg fik anmodningen om en koncert på Mallorca med min “Bett om Kornfeld Zeit” (1976), havde jeg lyst til at aflyse af netop den grund. Jeg var desuden temmelig usikker, total fastklemt og klar. Netop disse historier, kan skabe krige, noget det værste folk kan gøre, er ikke at lytte til sig selv, men til andre.

Vi takker schlager.de for det interview de har lavet med Jürgen Drews.

Kilde: Schlager.de

 

 

Det skal du læse