Jürgen Drews: Flytning for datteren Joelina?

Jürgen Drews siges at være i god form på trods af sin uhelbredelige nervesygdom, som datteren Joelina Drews nu afslører. Han overvejer endda at flytte for hendes skyld…

I et eksklusivt interview med RTL giver Joelina Drews en opdatering på sin far Jürgen Drews’ (78) helbredstilstand. Den 28-årige Joelina afslører, at hendes far ikke bare har det godt på trods af polyneuropati, men at han i øjeblikket endda har planer om at flytte.

Jürgen Drews har en dedikeret linje til datteren Joelina

Joelina forklarer, at hendes forældre, Ramona og Jürgen Drews, i et stykke tid har overvejet at flytte tættere på hende. Mens Joelina i øjeblikket bor i München, er hendes forældre over 500 kilometer væk i Dülmen i Nordrhein-Westfalen. “De følger aktivt med”, fortæller Joelina i RTL-interviewet fra “Lucky Orange Films”-festen.

Joelina Drews ville være “totalt” glad for, at hendes forældre flyttede. “Jeg har alligevel en dedikeret linje til mine forældre, vi taler i telefon hver dag. Selvfølgelig ville det være rart for mig, hvis de var tæt på, og jeg kunne se dem hver dag – eller hvis vi kunne spise middag sammen,” siger hun.

Det er ikke kun Joelina, der ville være glad for at være tæt på sine forældre. Far Jürgen ville også sætte pris på det. Jürgen Drews, som ikke engang får en pension på 200 euro, “blomstrer virkelig op”, når han er tæt på sin elskede datter, som Joelina fortæller.

På trods af sin gode kondition i forhold til sin alder, er der også dage, hvor Jürgen Drews er “lidt lav på energi og også kæmper med det faktum, at han ofte er træt”, indrømmer Joelina. Men hun “lægger ikke så meget mærke til det”, for “når han tilbringer tid sammen med os, har han det rigtig godt.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse