Jürgen Drews: Dagbog af en Tour weekend!

Schlager legenden Jürgen Drews rejser stadig med sine 73 år fra scene til scene. Han har givet et indblik i hans lille Tour bog, hvordan hans liv kan se ud over en weekend.

At livet ved en schlager stjerne ikke kun er fest og godt humør, men også hårdt arbejde og meget stress, er for de fleste klart. Schlager legenden Jürgen Drews giver her et meget afslørende indblik i en helt normal optræden, ren vanvid. På hans Facebook side offentliggjorde den 73 årige en slags dagbog, hvor hans fans får et indblik fra den forløbne weekend. Og marathonløbet, som Onkel Jürgen beskriver det, har virkelig rykket.

Sådanne var weekenden: 

Torsdag skulle jeg egentlig flyve fra Köln til Leipzig. Desværre blev mit fly aflyst på grund af dårlig vejr. Så jeg fik heldigvis et hotelværelse ved lufthavnen, og kunne flyve næste morgen til Leipzig.

Kl. 6.40 startede jeg fra Köln i retning mod Leipzig, hvor jeg landede et par timer efter. Så gik det direkte videre i bil mod Klaffenbach, til prøve til TV udsendelsen “Die Schlager des Sommers”. Efter generalprøven kørte min chauffør Ronny mig til Overhausen, hvor jeg lørdag kl. 13.00 stod på scenen ved Oberhause Olé.

Så fløj jeg med Michelle og Mickie Krause, endda med privatfly, direkte tilbage til Klaffenbach til optagelserne.

Det var en oplevelse for mig. Det var rigtigt sjovt. I dag er jeg med i Smago Award i Klaffenbach og fik en Award for min koncert Tour, den er jeg meget glad for. Og straks gik det til Mallorca. Jeg håber at se dig i Megapark Komplex Mallorca.

For resten er udsendelsen “Die Schlager des Sommers” planlagt til at vises d. 11.08.2018.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse