Juleshowet bliver ikke aflyst

For anden gang i træk finder Helene Fischers traditionelle juleshow ikke sted. Det annoncerede ZDF allerede for et par uger siden. Men hvad med fremtiden generelt, for det populære show? Vil det blive helt aflyst? Helene Fischer har nu afklaret sagen i et interview med “Neue Zürcher Zeitung”.

Helene Fischers juleshow holder blot pauser

I sidste weekend var Helene Fischer i Schweiz for at optræde i kultshowet “Benissimo”. “Neue Zürcher Zeitung” spurgte Helene om dette i et interview. Er juleshowet slut for altid?

“Det ville jeg ikke sige,” svarede Helene direkte og understregede: “I øjeblikket holder vi bare en pause. Desværre er det tredje gang. Men jeg har et håb om, at vi vil tage det op igen, når tiden er inde til det.”

Foto: SRF/Gian Vaitl – Helene Fischer ved Benissimo

Helene Fischer ønsker at fejre sit jubilæum

I øjeblikket er der stadig for mange risici på grund af pandemien, som forhindrer planlægningen af et så stort show. “Men aflysningerne var ikke et farvel. Der er også mit 10 års showjubilæum at fejre – selv om vi er nødt til at fejre det et par år senere,” tilføjer Helene Fischer. Nu bør fans være opmærksomme – jubilæum? Ja, det er svært at tro, men det er nu 11 år siden, at det første juleshow af Helene Fischer, som endelig skal på turné igen i 2023, flimrede over skærmene. Og der er stadig noget at fejre!

Den tiende udgave af juleshowet er på vej, i 2019 var det den niende udgave af juleshowet! I 2020 skulle der have været et jubilæum med den 10. udstilling.

Corona-pandemien forhindrede allerede festlighederne der – fansene måtte nøjes med en best-of. Som vi alle ved, blev det aflyst igen i 2021. Trods den fornyede aflysning af Helene Fischers juleshow kan de trofaste fans være trygge: Uanset hvornår, så vil jubilæet blive indhentet!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse