Jörg Bausch – spektakulært show

Kilde: Jörg Bausch Facebook

De mange Jörg Bausch-fans (“Bauschiiiies”) ventede længe før åbningen af hallen klokken 19:00, på den første koncert af deres “darling” den 27.01.2018 i Turbinenhalle Oberhausen. “Vi rocker Oberhausen og lader sammen verden stå stille”, havde han sagt i starten af arrangementet. Og det er præcis, hvad der skete.

Det begyndte med et tordnende uendelig bifald, som overraskede selv ham i den udsolgte hal. Jörg tog denne koncert som en mulighed for at præsentere sin nye sang “Wir lassen die Welt heut”.

Et hammer nummer der vil helt sikkert storme hitlisterne og har allerede brudt en rekord, Jörg har aldrig fået så meget positiv feedback for et enkelt nummer, som for denne nye single. “Wir lassen die Welt heut’ stillstehen”

Koncerten var i oktober 2017. I hans to-timers program trak han alle facetter af hans færdighed.

Uanset om hardcore fans eller simpelthen elskere af schlager musiken, så var alle fuldstændig begejstret over hans ydeevne.

Alle sange blev sunget sammen med ​​fansene. Ved nogle sange, blev han været aktivt støttet af dansere og pyroteknik med deres ydeevne. Han fik hallen til at ryste.

Kilde: Jörg Bausch Facebook

I en 20 minutters pause sang newcomer “Angelika Ewa Turo” sine egne sange og cover sange og meget mere, af Anna Maria Zimmermann (“Himmelblaue Augen”). Så kom Jörg tilbage på scenen. I slutningen skulle “Bauschi” selvfølgelig give ekstra numre, fordi de fanatiske fans, bare ikke kunne få nok.

Efterfølgende gav han autografer i næsten to timer, hvor også selfies blev taget, det værdsætter hans fans.

Du kan allerede se frem til hans julekonsert den 1. december 2018.

Kreativiteten ved sangeren og komponisten Jörg Bausch kender ingen grænser, og så har han skrevet og komponeret sine egne sange, såvel som for andre kunstnere i underholdningsindustrien i hans optage studie i Essen.

Så hans sange tilbyder “In mir tobt ein Orkan” eller “Dieser Flug” eller “Wir rocken das leben” og “Auf anderen Wegen” schlagermusik af højeste kvalitet, fordi han ved hvad hans fans vil have, og levere hit efter hit.

Jörg Bausch er kendt for at være i tæt kontakt med sin fanklub, hvis navn “Portal der Wölfe” går tilbage til Bauschs hit “Wie ein Wolf in der Nacht”.

Kilde: Schlager.de

Hans “Das Beste, 15 Hits” kan købes her: Das Beste, 15 Hits

Det skal du læse