Joelina Drews: “Far skal kun tænke på sit helbred nu”

Jürgen Drews afslutter sin karriere i år! Med denne udtalelse overraskede han alle til “Schlagerstrandparty” med Florian Silbereisen. Selv hans datter Joelina fandt først ud af hans beslutning dagen før. Nu fortæller hun i et interview om, hvordan hendes far egentlig har det.

Joelina Drews: “Jeg kunne ikke tro det først”

Det var meget følelsesladet, da Jürgen Drews for en uge siden annoncerede sit scenefarvel i Gelsenkirchen. Selv moderator Florian Silbereisen kunne ikke holde tårerne tilbage. I mere end 50 år har “Kongen af ​​Mallorca” leveret den bedste underholdning og fængende melodier. Han rockede Ballermann og hver anden scene. Men nu er det slut. Datteren Joelina Drews fortæller til BILD: “Jeg fandt først ud af det fra min mor dagen før fars optræden hos Florian Silbereisen, at han ville annoncere afslutningen på sin karriere i showet. Jeg kunne ikke tro det i starten, og jeg skal stadig vænne mig til denne tanke.” Det skal fansene nok også – tanken om, at Jürgen Drews går på pension er ret mærkelig…

Jürgen Drews skulle nu simpelthen nyde sin pension

Årsagen til hans beslutning er den uhelbredelige nervesygdom polyneuropati, som i høj grad begrænser ham fysisk. Det bekræfter hans datter Joelina også: “Jeg mærker selvfølgelig også, at min far har sat farten ned, hvilket skyldes hans alder og hans sygdom. På en nylig cykeltur med min mor og ham var han pludselig ti meter bag os efter kort tid. Førhen kørte han som regel frem.”  Hun er ked af hans fratræden, men med sine 77 er han også i den bedste pensionsalder. Jürgen Drews vil nu bruge sin tid sammen med sin familie og dyrene. Virkelig nyde livet igen.

“Jeg er klar over, at jeg går i store fodspor”

Joelina Drews kommenterede: “Jeg forstår hans beslutning, og han fortjener det virkelig efter så lang en karriere. Far skal bare tænke på sig selv og sit helbred nu.” Joelina Drews følger nu i hans musikalske fodspor. Hendes musikvideo skabte for nylig overskrifter. I fredags udgav hun sin nye single “Breakup Song”. Selvom hun ikke synger schlager, er hun glad for at påtage sig sin fars musikalske arv: ”Jeg er klar over, at jeg går i store fodspor. Men det er også et incitament for mig. Selvfølgelig er min musik meget anderledes, men hans professionalisme som sanger og showman har altid imponeret mig og inspireret mig som person.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse