„Jeg vil give alt“: Semino Rossi bliver bedstefar!

Billede: Semino Rossi Facebook

Ved “20 år Radio U1 Tirol” -Gala i Innsbruck, fortalte Semino om sin største lykke

Det var en aften med superlativer: utallige tyrolske musikere, men også internationale stjerner, fejrede en stor musikfestival ved messen i Innsbruck i anledning af 20-årsdagen for Radio U1 Tirol.

Herunder: Die Zillertaler Haderlumpen, die Paldauer, Jazz Gitti, Hansi Hinterseer, Sigrid & Marina, Johnny Logan og mange flere. Alle er tæt knyttet til den mest populære folkemusik station i Østrig og skylder dem delvist for deres gennembrud. Ligesom Semino Rossi. “Da jeg først startede, troede ingen på mig. Radio U1 gav mig chancen for at præsentere min første cd. Det glemmer jeg aldrig. Og derfor er det helt naturligt for mig at optræde ved jubilæums gallaen “, sagde Semino.

Han udstrålede en ægte glæde den aften! Semino Rossi afslørede til det overraskede publikum, at en helt ny oplevelse venter på ham næste år: “Jeg skal være bedstefar! Er det ikke så utroligt ??? ”

Hans ældste datter, Laura på 27, som er en nyuddannet psykolog, gjorte Semino Rossi til den lykkeligste person i verden via telefonen. “At få barnebarn er som en anden chance for at være en far eller en mor igen. Og jeg indrømmer: Jeg var ofte væk hjemmefra. Min familie er bestemt stolt af mine præstationer. Men måske har jeg ikke altid haft tid nok til hende” indrømmer han til hans fans.

Men en ting, hvor du kan stole på mig: Nu som bedstefar vil jeg give alt!” Hylende bifald – alle glædede sig over den argentinske sanger, der optrådte ved galaen med mange Latino hits for humør. Semino Rossi som i dag er 56, havde ofte sagt, at han ville være glad, hvis hans kone Gabi og han blev bedsteforældre. Endelig er hans største ønske opfyldt.

Også musikalsk er der planlagt noget helt nyt i 2019

Den næste følelse fulgte straks: 2019 vil også bringe noget nyt musikalsk. En tour med latinske sange. Der er planlagt 35 datoer. Næsten tilbage til rødderne. “Andreas Gabalier, for eksempel, gav os tilladelse til at genindspille hans smukke sang Amoi seg ma uns wieder. Jeg synger den sammen i en version med Gipsy Kings “.

I 2020 vil der også være 50 optrædener i 17 lande med det nye album “Du und ich”!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse