Jeg har været lokumsrenser!

Foto: Teddy Brogaard – Tyskschlager.dk

Endelig er de tilbage! Drengene fra Fantasy har stormet iTunes og Amazon hitlisterne de seneste par dage med deres album “Lieder unseres Lebens”. Freddy og Martin kan nu leve godt af deres musik. Der var dog også en tid før sangkarrieren. Hvordan tjente de to deres brød dengang?

Fantasys karriere er fuldstændig imponerende. Sammen har de solgt flere millioner plader. De har også toppet hitlisterne med fire albums allerede. Senest lykkedes det med “10.000 bunte Luftballons”.

Fest i stedet for arbejde

Men der var også en tid før deres karrierer. Hvordan tjente de to penge før? På spørgsmålet om, hvilket var det skøreste job af de to, svarede Martin i et interview med Schlager.de: “Jeg er uddannet maler og lakerer.”

På det tidspunkt var han i gang med at renovere en stor natklub i Dinslaken med firmaet. Men pengene var ikke nok til ham dengang: Martin ville arbejde som parkeringsvagt foran lokationen. Under åbningen indså Martin dog, at han ikke havde lyst til at udføre jobbet. Han skiftede straks tøj og gik ind på diskoteket for at feste. ”Det var lidt skørt. Jeg tjente ikke noget den aften,« husker han.

Hans sjove hoteljob

Freddy fik også lov til at udøve en særlig aktivitet i sit liv. “Jeg plejede at skrubbe toiletter,” afslørede han. I midten af ​​20’erne arbejdede Freddy på et hotel, et arbejde, som han virkelig nød. Det var også en meget lærerig tid for Freddy:

“Jeg lærte et par tricks om, hvordan de gør rent på hotellet. Derfor gør jeg altid rent, når jeg flytter ind i et nyt værelse.« Så kære hotelejere, pas på. Ørneøjede Freddy ser hvert eneste rod på toilettet.

kilde: Schlager.de

Det skal du læse