Interview med Maite Kelly

Allerede hendes navn “Maite Star Kelly” viser, hvad hun er skabt til: Synge, danse, udstråle på scenen, musikken blev bogstaveligt lagt i bleerne. Som en del af Kelly Family blev hun allerede en mega stjerne som 10 årig og stået verden over på hundredvis af scener, indtil hun i 2000 tog en pause fra musikken. Knap 10 år senere og med ny lyd, schlager, erobrede hun sine fans med sin emotionalitet, hjertelighed og ægthed og er nu solo, også en stjerne i musikbranchen. Med hendes allerførste solo tour i efteråret i Tyskland. Semmel.de har mødt Maite Kelly før hendes optræden ved “Schlagernacht des Jahres” i Berlin og taler med hendes om hendes musik, hendes fans og hendes fremtid som schlager stjerne.

Kilde: Semmel.de

Til efteråret går din succesrige solo tour videre, som du i begyndelsen af året startede. Hvad er din tour resume indtil videre?

Succesen for vores åbnings tour, vores første schlager tourne var for os alle meget overraskende. Vi måtte flytte nogle datoer, fordi nogle haller var totalt udsolgte, så de blev rykket til nogle størrer haller, så stor succes havde vi slet ikke forventet. Så meget desto bedre, at det gik som det gik. Hvad utroligt er: Vi er kommet med 14 nye datoer, for vi havde kun 11 shows i den første Tour. Det faktum at man kan tage på endnu større tour, også med det samme show er et stort kompliment man kun kan få som kunstner. Koncerterne har rørt mennesker, og de fortæller andre hvor dejligt det har været ved mine koncerter. Det er jo mit job.

Var der på din første del af Touren et fan øjeblik, som berørte dig særligt?

Et øjeblik der berørte mig, skyldes måske også samarbejdet med Semmel Concerts og min manager Roberto Monden. Vi udviklede konceptet, at når jeg for første gang sang en sang, var det meget svær for at synge. Men takket være Dieter Semmelmann og Roberto Monden fik de mig til at synge, den sang jeg har skrevet til min far. Jeg var meget rørt, af det følgende stående bifald. Folk så hvordan det var for mig, at synge en så intim sang. Interessant nok har jeg bemærket og lært, at det er ved koncerter, at du kan tage folk med på en rutsjetur af livet på bare to timer, og ingen føler sig alene. Alle har oplevet tab og vores opgave som Entertainer er at være ven og ledsager.

Er der en sang du allerhelst vil optræde med på scenen?

Jeg må sige, det er ikke sangen, men det øjeblik hvor tæppet falder. Nu eller aldrig! det er denne følelse: “Ja jeg er her” – Jeg glæder mig til jer! Jeg har gjort alt det for jer. Jeg har gjort mig flot og det er for at være sammen med jer i to timer og gøre aften magisk. Denne følelse er ubeskrivelig. Det er en gave.

Hvilke planer har du efter Touren?

Jeg skriver allerede på næste album. Det betyder, at denne tour følger mig følelsesmæssigt. Jeg tager alle indtryk, f.eks. hvordan mennesker reagere på sangene, om også den næste sang giver samme reaktion. At optræde Live, er vigtigt for en kunstner, da du får følsen af hvad folk gerne vil have. Jeg kan allerede mærke at jeg skriver anderledes nu end på mit sidste album.

Kilde: Semmel.de

Det skal du læse