Inka Bause: Hun bliver forsømt af mænd?

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

“Bauer sucht Frau” har kørt siden 2005. Næppe noget program i RTL-kosmos står for sammenkobling, som denne produktion gør. I midten af det hele: Inka Bause – kærlighedsfe’en burde faktisk være fortrolig med glade forhold. Men: Hun har været single i ti år. Ønsker ingen hende?

Den 16. sæson “Bauer sucht Frau” startede mandag (26. oktober, 20:15). Showet har hidtil produceret stjerner som Heinrich, Josef og Narumol samt svinebonden Uwe. Meget vigtigere er dog: 32 par har allerede sagt ja til hinanden fra de sidste 15 sæsoner.

For Inka Bause har de sidste par år imidlertid været dårlige, når det kommer til hjerter og sommerfugle. Fordi hun er ensom – og i Corona-tider gør det bestemt særligt ondt! “Sådanne nedlukningstider fungerer ikke alene, du kan ikke klare det alene.

Du har brug for din partner derhjemme, fordi du næppe kan se andre mennesker “, sagde moderatoren” BILD “. Nu taler 51-årige, hvad der deprimerer hende indeni: “Jeg længes efter den rigtige partner ved min side.”

Inka Bause: For høje standarder?

Men hvorfor fungerer det ikke med mændene? Inka mener, at hun har for høje forventninger:

”Jeg kan ikke bestille en mand fra Amazon – og jeg vil bare ikke blive fanget på Corona-datoer. Jeg vil alligevel ikke have kompromiset i sofaen. Men selvfølgelig tænker du allerede: Hvad gør jeg, når mit barn ikke længere er der, når jeg sidder der alene? “

Inka Bause: DENNE unge kvinde støtter dig!

Men Inka er ikke længere helt alene. Hendes datter Anneli holder hende med selskab. Den 24-årige studerer i øjeblikket i London – men siges at være flyttet tilbage til mor i Berlin under nedlukningen.

”Hun måtte afslutte sin kandidatgrad som fotograf. Min mor bor nede ad gaden, min stedsøn rundt om hjørnet. Jeg kan altid gå derhen. I tider som denne er familien ekstremt værdifuld” understreger Inka.

Det eneste der mangler nu er den rigtige mand! Vi tror, ​​at moderatorens kærlighedshorisont helt sikkert vil blive lyserød igen på et eller andet tidspunkt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse