Inka Bause: Finder hun en ny kærlighed gennem en kontaktannonce?

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Inka Bause har været single i lang tid. I 2005 skiltes hun fra sin mand Hendrik Bruch († 53), i 2016 begik sangeren og komponisten selvmord. Men selv før hans død var en ny partner ikke et problem i hendes liv. Hendes job og hendes datter Anneli (24) krævede al hendes tid og opmærksomhed. “Det er også svært at lære nogen at kende normalt i mit job,” fortæller Inka Bause til “Bild”.

I den nuværende situation længes imidlertid “Bauer sucht Frau (landmand søger kvinde)” stjernen i stigende grad efter en mand og en stærk skulder at læne sig til. ”Sådanne lockdown tider fungerer ikke alene, du kan ikke klare det alene. Du har brug for en partner derhjemme, fordi du næppe kan se andre mennesker,” sagde hun for nylig. “Jeg længes efter den rigtige partner ved min side.”

I 2021 ser det ud til, at Inka Bause rent faktisk er fast besluttet på at blive forelsket igen. Fordi: Hun har for nylig promoveret online partnerudvekslingen “Zweisam” for ensomme hjerter i ældre aldre.

”Foruden mine enlige landmænd tager jeg mig også af singler over 50 år! Måske vil der være en til mig,” skriver hun på sin Instagram-kanal.

Vi ønsker hende helhjertet en ny lykke!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse